Kuva: Mikko Räsänen

MTV: Vappu Pimiä ei innostunut terveyspatukoista - "Pa*kanmarjat! Ei muuten lähde makeanhimo!"

14.05.2020 18:00 - Lauri Kujanpää

Sara Sieppi kertoi olevansa Pimiän kanssa samaa mieltä, uutisoi MTV.

Mediapersoona Vappu Pimiä, 41, on yrittänyt hillitä makeanhimoaan terveyspatukoilla, jotka hän on ostanut Kanadasta. Patukat eivät kuitenkaan aja asiaansa ja Pimiä kertoi "herkuista" mielipiteensä varsin suorasanaisesti Instagram-tarinoissaan.

- Olen ostanut Kanadasta tällaisia terveysherkkuja pitkiä kuvauspäiviä varten. Se joka väittää, että ’mulla lähtee makeanhimo, kun syön tällaisia ihania pikku kookos- ja raakasuklaapatukoita’, niin paskanmarjat. Ei muuten lähde! Nää maistuu ihan pahville, Pimiä täräyttää.

Pimiä oli myös kertonut MTV:n mukaan Instagramissa, että terveysherkut olivat aiheuttaneet kovan somemyrskyn.

- Tuo eilinen terveyspatukka-gate… En ole ikinä saanut näin valtavaa määrää viestejä. En ikinä! Niitä tuli varmasti yli tuhat. Anteeksi, kun en ole vastannut kaikkiin niihin. Ilmeisesti osui ja aika moneenkin.

Myös entinen Miss Suomi Sara Sieppi oli ilmoittanut omalla somekanavallaan, että Pimiä on asiassa täysin oikeassa.

- Katsoin tuon Vapun klipin varmaan jonkun neljä kertaa, kun oon itse miettinyt tuota samaa asiaa. Kun somessa joku sanoo, että jos sulla on hirveä karkinhimo, niin ota viinirypäle tai joku terveyspatukka. Ne maistuu ihan paskalta kaikki, mikään muu ei korvaa karkkia kuin karkki. 

Pimiä juontaa yhdessä Marja Hintikan kanssa Vappu ja Marja Live -ohjelmaa, joka nähdään torstain MTV3-kanavalla kello 21.00.

Lue myös: MTV: Sampo ja Minttu Kaulasen sisääntulo hämmästytti Vappu Pimiän - "Läimäskö se sua hanurille?"

Lue myös: Vappu Pimiä julkaisi kauniin hääkuvan merkkipäivän kunniaksi - "Lav juu, Teemu!"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat