Kuva: AOP

Me Naiset: Salkkarit-kaunotar yrittää luoda uraa Yhdysvalloissa

03.06.2020 18:45 - Lauri Kujanpää

Irina Vartia kertoo Me Naiset -lehdelle, että on saanut maahan työviisumin.

Muun muassa Monica Mustavaaran roolista Salatut Elämät -ohjelmasta tunnettu Irina Vartia, 40, yrittää luoda tällä hetkellä uraa Yhdysvalloissa. Noin viisi vuotta sitten näyttelijäkaunotar alkoi etsiä Yhdysvalloissa täydennyskoulutusmahdollisuuksia.

- Ajattelin ensin, että en ainakaan Los Angelesiin mene. Lopulta mietin, että sehän on paikka, johon aina lapsena halusin. Ajattelin, että teen siinä samalla sitten turistijuttuja. Onkin ollut hauska, kun olen nähnyt Beverly hills 90210 -sarjan tähtiä samoilla kulmilla, jossa sarja kuvattiin. Tori Spellingiin törmäsin kirpputorilla ja Ian Zieringinolen nähnyt parikin kertaa. Jään aina vähän urpona tuijottamaan siellä julkkiksia, Irina kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa.

Yhdysvalloissa kilpailu on kovaa ja Vartia sanookin, että olo on kuin näyttelijöiden olympialaisissa.

– Itse käyn nykyään koulutusohjelmassa, jonne näyttelijät on valittu. Kaikki se lahjakkuus tuntuu välillä kuin olisin näyttelijöiden olympialaisissa. Välillä indie-leffoihin hakiessa on tuntunut turhauttavalta, kun tuntuu, että kaikki sadattuhannet halukkaat ovat samassa paikassa.

Tietenkin korona-aika on vaikuttanut negatiivisesti työmahdollisuuksiin, mutta manageri auttaa Vartiaa löytämään töitä. Vartia on myös saanut maahan työviisumin.

- Hän on luvannut kartoittaa mahdollisuuksiani myös Euroopassa, sillä ei tiedä, miten kauan tämä tilanne jatkuu, Vartia pohtii Me Naisille.

Vartia on toiminut myös SUB-tv-kanavan äänenä.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen esitteli uuden makuuhuoneensa - "Mä niin tykkään!"

Lue myös: Salkkarit-kaunotar avoimena, kaksi vuotta ilman alkoholia: "En voi kun suositella"

Lähde ja koko haastattelu: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat