Kuva: AOP

Putous-näyttelijä iloitsee valmistumistaan: "Matkani ei ole vielä edes alkanut"

13.06.2020 14:45 - Henna Koste

Lauren Lehtinen tuli tutuksi Putouksesta.

Tänä keväänä valmistuneet ovat joutuneet tyytymään erilaisiin juhliin, mutta onneksi juhlan syytä ei kukaan vie pois. Näyttelijä Lauren Lehtinen iloitsee Instagramissa valmistumistaan Teatterikorkeakoulusta. Lehtinen tuli tutuksi Putous-sarjan 10. kaudelta vuonna 2018. Hänen sketsihahmonsa Mimmu, joka oli 15-vuotias parisuhdeterapeutti.

”Teatterikorkeakoulu 2014-2020. Kiitos näistä vuosista. Taidan olla yksi viimeisimpinä Immortal Actor, joka saadaan koulusta kentälle. Kiitos opettajille, kanssaopiskelijoille sekä kaikille muillekin kuluneista opiskeluvuosista. Paljon on sanottavaa, jaettavaa sekä näytettävää, joten kaikki asiat eivät pieneen kuvatekstiin mahdu”, Lehtinen kirjoittaa.

Hän kertoo ihanasta päivästään ja aamun kiireistään.

”Siitä sitten tulikin kiire ja mietin mitä laitan päälle. Mietin asun noin kahdessa minuutissa!! Tämä ei siis ole se THE UNELMIEN VALMISTUJAISASUKOKONAISUUS! Se tulee sitten myöhemmin kesällä valmistujaisjuhliin", Lehtinen kertoo ja jatkaa, että hän askarteli itselleen myös todistuskansion, sillä virallisen sellaisen hän saa vasta myöhemmin postin tuomana.

"Mä olen upea ja mun matka ei ole vielä edes alkanut", Lehtinen kirjoittaa.

Lue myös: MTV: Riku Nieminen palaa Putoukseen - ottaa näyttelijäntyön lisäksi myös uudet ohjat käsiinsä

Kilpailut

Uusimmat