Kuva: AOP

Marja Hintikka kehuu suomalaisia ammattikasvattajia - seuraajat samaistuivat kauniiseen julkaisuun

06.10.2020 17:45 - Lauri Kujanpää

Hintikka kirjoittaa, että arvokasta järjestelmää tulee vaalia.

Toimittaja-juontaja Marja Hintikka, 42, julkaisi suositulla Instagram-sivullaan suloisen kuvan, jossa kävelee kesäisessä puistomaisemassa yhdessä lapsensa kanssa.

Kuvan yhteydessä Hintikka hehkuttaa suomalaisia kasvatusalan ammattilaisia.

"Haluan lasteni ympärille mahdollisimman paljon turvallisia aikuisia. Haluan, että he voivat luottaa ja turvata muihinkin kuin minuun ja isäänsä.Tyttärelläni oli päiväkodissa perinteinen VASU-keskustelu, jos käytiin läpi hänen henkilökohtaista kehitystään ja varhaiskasvatussuunnitelmaa. En voi kylliksi hehkuttaa sitä ammattitaitoa ja tarkkasilmäisyyttä, jolla ammattikasvattajat katsovat lapsia. Wau! Olen ihan järjettömän kiitollinen, että tyttärelläni on näitä päiväkodin turvallisia, lempeitä aikuisia ja samalla ihania naisen malleja elämässään."

Hintikka myös sanoo, että suomalaista järjestelmää tulee ehdottomasti vaalia, sillä kaikilla lapsilla ei ole turvallista kotia.

"Ammattikasvattajien rooli lasten elämässä on tärkeä ja korostuu entisestään, jos esimerkiksi tukiverkot ovat huterat. Suomalainen varhaiskasvatus on omaa luokkaansa, ja luo perhe-elämään sellaista turvaa ja tasa-arvoa, joka säteilee hyvää sukupolvien päähän. Tätä arvokasta järjestelmää tulee vaalia kaikin tavoin - etenkin tällaisina aikoina, kun osalla lapsista kodin turva rakoilee isosti"

Lopuksi Hintikka vielä kiittää ammattilaisia. Kaunis kirjoitus on saanut Hintikan yli 65 000 seuraajalta paljon kommentteja. Monet selvästi samaistuvat julkaisuun:

"Kyllä, päiväkoti on heti kodin jälkeen tai sen rinnalla tärkein kasvualusta"

"Niin totta! Olen kiitollinen oman tyttäreni mahtavasta varhaiskasvatusporukasta. Kiitos, että nostit asian esille"

Näet julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Marja Hintikka jakoi suloisen kuvan lastensa juhlatyylistä - "Pienet persoonat alkavat jo näkyä"

Lue myös: Marja Hintikka jakoi samaistuttavan julkaisun nukkumisesta - antoi myös vinkit parempaan uneen

Kilpailut

Uusimmat