Kuva: Emmi Moilanen

Antti Railio ja Siiri-vaimo saivat lapsen - katso herttaiset kuvat pienestä tyttövauvasta

03.11.2020 07:45 - Iiro Myllymäki

Pariskunnan uusperhe täydentyi ensimmäisellä yhteisellä lapsella.

The Voice of Finland -ohjelmasta julkisuuteen noussut laulaja Antti Railio, 36, on saanut ensimmäisen yhteisen lapsen vaimonsa Siirin kanssa. Mies on jakanut kuvan Instagramissa.

"Hyviä uutisia! Meidän sydämet suli jo tyystin! Ihana rakas aivan uskomattoman kaunis tyttö saapui täydentämään meidän perheen onnea! Kaikki osalliset voivat häkellyttävän hyvin!!!

Ps: Miten voi juuri synnyttänyt äiti näyttää noin säkenöivältä!? Rakkautta on rajattomasti!," Railio hehkutti julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Jos kuva ei näy, löydät sen myös täältä.

Antti Railio jakoi jo ennen synnytystä tunnelmia Seinäjoen keskussairaalasta.

Elämme jännittäviä aikoja!” Railio kirjoitti Instagram-päivityksessä. Tämän päivityksen voit katsoa alta. Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Ennestään kaksikon uusperheeseen kuuluvat Railion kaksi lasta ja Siirin neljä lasta. Antti Railio on kertonut rakkaustarinansa Siirin kanssa aiemmin Voice.fi:n haastattelussa. Kaksikko tapasi toisensa ensimmäistä kertaa kesällä 2018, kun Railio oli muusikkovieraana tuttavansa häissä. Siirin sisko oli häissä morsiamena.

- Muistan ajatelleeni, että harmi kun itselle ei varmaan ikinä tuollaista onnea suoda. Sitten katsoin sivulle, ja huomasin erään erittäin kauniin naisen, Railio kertoi hetkestä, kun näki tulevan vaimonsa ensimmäisen kerran.

Pian kaksikko alkoi olla yhteyksissä sosiaalisen median välityksellä ja sopi ensitreffeistä.

- Se oli vähän sellainen salama kirkkaalta taivaalta. Jalat lähtivät alta kummallakin. Elämässäni ei ole ollut aiemmin sellaista hurmosta, Railio kertoi.

Lue myös: Antti Railio meni naimisiin ja karkasi pikaiselle häämatkalle - "Fiilis kuin ulkomailla"

Lue myös: Antti Railio kirkkokonserttikiertueelle: 'Haluan tuoda lohtua ja joulumieltä kaiken tämän keskellä'

Kilpailut

Uusimmat