Kuva: Emmi Moilanen

Emma Gaalassa ei enää palkita erikseen nais- ja miesartistia: 'Tuntui sopivalta hetkeltä'

25.11.2020 09:15 - Reija Saarinen

Juhlapaikkana on tuttuun tapaan Hartwall Arena.

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, vietetään ensi vuonna alkuvuoden sijaan poikkeuksellisesti toukokuussa. Juhlapaikkana on tuttuun tapaan Hartwall Arena.

Emma Gaala noudattaa viranomaisten sen hetkistä ohjeistusta kasvomaskien käytöstä ja edellyttää katsojilta kasvomaskin käyttöä, mikäli viranomaisohjeistus kasvomaskien käytöstä on tapahtuma-aikaan voimassa. Arenalla on saatavilla käsidesiä ja normaalit käsienpesumahdollisuudet wc-tiloissa. 

- Seuraamme tarkasti aluehallintoviranomaisten ohjeita. Mikäli viranomaiset niin sallivat, on mahdollista, että tapahtumaan myydään enemmän paikkoja viranomaissääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Koko tapahtuman henkilökunta on varustautunut tarvittavin suojavarustein, kommentoivat Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä ja Nelonen Median tapahtumapäällikkö Marko Salo

Emma-ehdokkaat julkistetaan torstaina 21. tammikuuta 2021. Ensi vuonna palkintoja jaetaan kaikkiaan 21 ehdokassarjassa, joista vuoden kotimainen artisti/yhtye valitaan yleisöäänestyksellä.

Kategoriat ovat pääosin ennallaan, uusina mukana ovat Vuoden striimatuin ulkomainen biisi sekä Vuoden artisti, joka korvaa aiemmin olleet Vuoden naisartisti ja Vuoden miesartisti -sarjat. 

- Olemme keskustelleet aiheesta jo muutaman vuoden ajan ja seuranneet siitä käytävää keskustelua myös kansainvälisesti ja nyt tuntui sopivalta hetkeltä luopua erillisistä sarjoista, kommentoi Tommi Kyyrä Vuoden nais- ja miesartistisarjojen korvaantumista uudella Vuoden artistiehdokassarjalla. 

Lue myös: Evelinan gaala-asu jakoi mielipiteet somessa - look mukailee vahvasti viime aikojen trendejä

Lue myös: Suomalaistähdet suosivat Emma Gaalassa kotimaista muotia - katso upea kooste

Kilpailut

Uusimmat