Kuva: Lauri Kujanpää

Antti Ketoselta yllätyspaljastus - aikoo perustaa viinibaarin

22.01.2021 15:15 - Lauri Kujanpää

Antti Ketonen on etsinyt paikkaa baarille Helsingistä.

Suosikkilaulaja Antti Ketonen, 42,  kertoi Iskelmän haastattelussa juontaja Satu Kotoselle, että on yrittänyt pitää sosiaalisia suhteita yllä myös korona-aikana.

- Sen verran, mitä on pystynyt. Olen viettänyt pienellä porukalla iltoja ja ne ovat olleet todella tärkeitä hetkiä. Puhelinkeskustelut ovat olleet myös pitkiä tällaisina aikoina.

Muttä mitä sitten Ketosella on eniten ikävä? Tähän laulaja antaa heti vastauksen.

- Faneja on kyllä ikävä. Kun ei ole päässyt heidän kanssaan vuorovaikutukseen, niin se on kyllä tuntunut. Esiintyminen antaa niin paljon mielihyvää.

Unelmana viinibaari

Ketonen paljasti haastattelussa myös, että on haaveillut jo pitkään omasta viinibaarista. Tälle on myös katsottu jo tiloja.

- Mä olen ystäväni kanssa perustamassa viinibaaria Helsinkiin. Yhtä paikkaa oltiin jo vuokraamassa, mutta ei lopulta sitä saatu. Näillä näkymin tämä paikka on tulossa Punavuoreen, mutta en voi enempää kertoa, sillä asiat ovat vielä kesken.

Ketosen ystävä tuntee alan jo valmiiksi.

- Tämä on ollut pitkäaikainen haaveeni ja ystävälläni on onneksi kokemusta alasta. Itse olen aika noviisi, laulaja kertoo ja jatkaa:

- Joku saattaisi ajatella, että kuka hullu nyt perustaa jotain viinibaaria näinä aikoina, mutta ehkä se on myös mahdollisuus.

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Antti Ketonen muistelee ikävää fanikohtaamista - 'Muistan, kuinka kynnet uppoutuivat ihooni'

Lue myös: Antti Ketosen uutuuskappale on kunnianosoitus parisuhteelle: 'Myös voimabiisi ihmiskunnalle'

Kilpailut

Uusimmat