Kuva: AOP

Pilvi Hämäläinen saa osansa someilkeilystä: 'Välillä tulee niin paha mieli, että on pakko vastata'

30.01.2021 10:15 - Lauri Kujanpää

Hämäläinen tähdittää jälleen tuoretta Putous-kautta.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen, 35, on tutusti yksi kuluvan Putous-kauden tähdistä. Näyttelijän sketsihahmo on tänä keväänä suloinen Pönttö-koira.

Hämäläinen on vieraana Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa ja pohtii juontaja Satu Kotosen kanssa muun muassa sitä, millaista ihmisten elämä on internetissä.

- Internetissä näkee niin paljon sellaista ryönää, jota ei pitäisi lukea. Ymmärrän kuitenkin miksi ihmiset raivostuvat siellä, koska ajan usein itsenikin raivon partaalle, kun luen erilaisia ryhmiä ja niissä tapahtuvia väittelyjä.

Hämäläinen on saanut itsekin osakseen negatiivisia kommentteja. Näyttelijä sanoo Kotoselle, että joskus sellaisiin on vain vastattava.

- Niihin ei pitäisi vastata, mutta välillä minulle tulee niin paha mieli, että on pakko kirjoittaa jotain takaisin. Ihmetyttää, miten jotkut aikuiset puhuvat niin rumasti. Tajuavatko kommentoijat sitä, että julkisuudenkin henkilöt ovat ihmisiä. Miksi sitä pitäisi sietää, että netissä kirjotellaan ikäviä asioita? Kaikki eivät pakolla tajua satuttavansa toista, jos siitä ei sanota.

Hämäläinen kertoo, että on päässyt itse vähällä, jos vertaa moneen muuhun suomalaiseen julkisuuden henkilöön.

- Sitten jos sanoo vastaan, niin jotkut ovat sitä mieltä, että tällaiset kommentit kuuluvat julkisuuteen. Eivät kuulu! Hämäläinen jyrähtää ja jatkaa:

- Itse olen päässyt todella helpolla, jos vertaa vaikka Erika Vikmaniin tai Sara Sieppiin, jotka joutuvat kestämään todella paljon sontaa. Ehkä varsinkin vanhemmille ihmisille pitäisi olla semmonen internetin ajokortti.

Kuuntele koko haastattelu Iskelmältä sunnuntaina kello 13-16 tai suoraan Podplay-palvelusta.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Pilvi Hämäläisen Putous-hahmolle ilkuttiin netissä - näyttelijä löi jauhot suuhun kommentillaan

Lue myös: Pilvi Hämäläisen Putous-hahmon ongelmiin voi moni lemmikinomistaja samaistua

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat