Kuva: Senja Rapila

Robin Packalen oli Rannikkoprikaatin kutsuvieras - tilaisuudessa korostui laulajan oma tunnusmerkki

06.02.2021 14:45 - Senja Rapila

Robin Packalen oli kutsuvieraana sotilasvalan ja -vakuutuksen antamistilaisuudessa. Hän oli pukeutunut tilaisuuteen sävy-sävyyn muiden kanssa - yhtä asiaa lukuunottamatta.

Ruotuväki-lehti kirjoittaa, että laulaja Robin Packalen, 22, on ollut eilen lauantaina Upinniemen Rannikkoprikaatissa suorittamassa kunniatehtävää: kerrotaan, että Packalen toimi sotilasvalan ja -vakuutuksen lausujana. Sotilasvala ja -vakuutus kuuluvat armeijan alokasjakson huipennukseen. Robin kotiutui itse Rannikkoprikaatista, Upinniemestä, joulukuussa 2018. 

– Kun minuun otettiin yhteyttä, niin päällimmäisenä ajatuksena oli, että totta ihmeessä lähden mukaan ja tulen sotilasvalan ja -vakuutuksen lukijaksi. Mielestäni intti kannattaa käydä ja haluan sitä korostaa muille nuorille, Packalen kertoo Ruotuväessä.

Paikalle eivät tilanteen huomioon ottaen päässeet tällä kertaa läheiset, mutta tilaisuutta pystyi seuraamaan etäyhteydellä. Packalen kertoo haastattelussa, että siitä huolimatta hänen mielestään tilaisuus oli onnistunut.

– Tilaisuus on ollut kovin juhlallinen koronatoimista huolimatta. Harmi, etteivät omaiset ole fyysisesti paikalla, mutta onneksi he ovat mukana etäyhteyksien kautta.

Robinin itse julkaisemista kuvista näkee, että 22-vuotias laulaja oli pukeutunut tilaisuuteen sävy-sävyyn muiden kanssa, huomioiden kuitenkin oman tyylinsä: Packalenilla oli eriväriset maiharit jalassaan.

Lue myös: MTV: Robin Packalen hämmensi asiakkaita piilokamerassa loistavalla pokallaan - katso!

Lue myös: Robinin uusi musavideo leviää maailmalla - syynä videolla esiintyvä miljoonien ihailema tähti

Lue myös: IS: Robinin kansainvälisen uran luonti hidastui - takana "käytännössä turhia reissuja" Saksaan

Lähde: Ruotuväki

Kilpailut

Uusimmat