Kuva: Essi Nylund

Pekka Hyysalo varoittaa törkeästä huijarista: "Nyt mennään ihon alle"

09.02.2021 17:15 - Lauri Kujanpää

Hyysalo tiedottaa huijarista sosiaalisessa mediassa.

Pekka Hyysalo, 30, tiedottaa sosiaalisessa mediassa, että hänen seuraajiensa on syytä olla tarkkana. Netissä liikkuu nimittäin huijari, joka on tekeytynyt Hyysaloksi

"Nyt menee överiksi. Olen saanut teiltä viestejä, joissa olette kysyneet, olenko minä oikeasti lisännyt teidät kaveriksi? En kuitenkaan lisää ystäväksi ihmisiä, joita en ole joskus tavannut, tai joihin minulla ei ole muita yhteyksiä." Hyysalo kirjoittaa ja jatkaa:

"Vastaanottamissani viesteissä on ollut liitteenä kuvia pyyntöjen lähettäjistä, joiden nimet ovat yleensä jo haiskahtaneet huijaukselta; Peyyka Hyysalo, Pekka Hyssalo tai Pekka Hysaloo.
Nyt kuitenkin mennään ihon alle.Toinen nimeni on Olavi. En kuitenkaan koskaan ole käyttänyt koko ristimänimeäni missään – varsinkaan Facebookissa – nyt joku on tehnyt sen puolestani. Profiili näyttää päällisinpuolin hyvin aidolta."

Hyysalo on jakanut myös kuvan valeprofiilista ja kertoo, että ei siedä sitä, että läheisiä ihmisiä huijataan.

"Liitän kuvakaappauksen aidon näköisestä profiilista ja pyydän samalla Facebookia hoitamaan homman ja poistamaan kyseisen profiilin, mikäli se on vielä keskuudessamme. Täytyy sanoa, että nyt menee överiksi. Minä kestän matkimisen ja oma egoni ei kopioijista paljoa vavahda, mutta tämä voi jo huijata minulle oikeasti läheisiä ihmisiä"

Näet koko julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Pekka Hyysalo: "Olen joutunut karsimaan liikaa aikaa ystävyyssuhteista"

Kilpailut

Uusimmat