Kuva: MTV

Uudet Maajussille morsian -ehdokkaat esiteltiin - mukana myös olympiavoittajan poika

08.03.2021 08:15 - Reija Saarinen

Sarjan esittelyjakso nähdään televisiossa tänään 8. maaliskuuta klo 20 alkaen.

Maajussille morsiamen 14. kaudella rakkautta on etsimässä viisi maajussia ja kolme maajussitarta. Mukana on niin perinteikkäitä viljatilallisia kuin myös ravintolan pitäjää ja hevosyrittäjää. Ikähaarukaltaan maajussit ovat 20-50 -vuotiaita ja he asuvat eri puolilla Suomea aina Kuopiosta Vihtiin ja itäisestä Lemistä Länsi-Suomen Kauvatsaan.

Ohjelman juontaa jo viidettä kertaa Vappu Pimiä, joka kertoo olevansa innoissaan.

– Ohjelmaan osallistuvat lähtevät mukaan oikeasti sillä mielellä, että he haluavat löytää vierelleen sen loppuelämän kumppanin, ei vain yhden illan sutinaa. Niitä loppuelämän kumppaneita onkin kuluneilla kausilla löytynyt ja maajussivauvoja ja -avioliittoja on tullut. Viime kaudella Miia ja Kimmo löysivät ohjelman kautta toisensa ja elävät ja tekevät nyt töitä yhdessä, Pimiä kertoo. 

Heti esittelyjakson jälkeen avautuu mahdollisuus kirjoittaa maajusseille. Ennen jaksoa voit tutustua mukana oleviin maajusseihin alla.

(kuva: MTV)

Pennalasta kotoisin oleva Patrik, 20, on nuori ja hymysuinen viljatilallinen, jonka päivät koostuvat viljan viljelystä ja koneurakoinnista. Isä on mukana tilanhoidossa, mutta sukupolvenvaihdosta jo suunnitellaan.

Patrik harrastaa metsästystä ja ampumaurheilua. Ampumaharrastuksen Patrik on saanut verenperintönä, sillä hänen äitinsä on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Nuori Patrik toivoo löytävänsä ihmisen, jonka kanssa voisi yhdessä ottaa ensimmäisiä askeleita rakkauden ja seurustelun saralla ja joka jakaisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

(kuva: MTV)

Leppoisa Kalle, 28, asuu Sastamalasassa ja pyörittää neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa. Tilalla on kasvinviljelyä ja metsää. Tilan pienuudesta johtuen Kalle työskentelee tilalla osa-aikaisesti ja toimii päivätyönään diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä. Kalle asuu isänsä vanhassa kauniissa kotitalossa, jota remontoi huolellisesti vapaa-ajallaan.

Kalle harrastaa monenlaista urheilua, muun muassa jääkiekkoa, tennistä, padelia ja lenkkeilyä. Kalle rakastaa myös vaeltamista ja tekeekin säännöllisesti reissuja Pohjois-Suomen kauniisiin vaellusmaisemiin.

Rinnalleen Kalle toivoo löytävänsä luotettavan kumppanin, jonka kanssa voisi jakaa niin arjen kuin vapaa-ajan sekä myös tulevaisuudessa perustaa perheen.

(kuva: MTV)

Stiina, 23, on pirteä ja määrätietoinen nuori yrittäjä, joka pyörittää hevostilaa Kuopion suunnalla. Lähiaikoina tilalle on tulossa myös emolehmiä. Stiina osti tilan aikanaan isoäidiltään ja laittoi käytännössä tyhjästä pystyyn kaiken toiminnan, jolla nykyään itsensä elättää.

Maaseudulla viihtyvän Stiinan päivät kuluvat aamusta iltaan eläinten parissa ja eläimet ovatkin hänelle kaikkea koossa pitävä voima. Vapaa-ajallaan Stiina toki tapaa myös ystäviään.

Stiina etsii rinnalleen välittävää, huolehtivaa ja toimeliasta kumppania, joka jakaisi tilan arjen ja jonka kanssa aina liikkeessä oleva Stiina malttaisi välillä pysähtyä ihan vain olemaan yhdessä. Stiina haaveilee myös perheen perustamisesta, joskus sitten tulevaisuudessa. 

(kuva: MTV)

Luumäellä asuva Pasi, 42, on maanrakennusalan yrittäjä ja maatilallinen. Tilalla on peltoa ja metsää ja oman tilan töiden lisäksi Pasi auttelee myös naapurin lihakarjatilalla, kun muilta hommiltaan ehtii. Pasilla on kolme kouluikäistä tytärtä, jotka viettävät aikaa isällään joka toinen viikonloppu.

Pasi on rento kaveri, joka keksii vapaa-ajallaan kavereiden kanssa humoristisia tempauksia kuten ajaa palju traktorin lavalla torille ja kylpeä siellä tai järjestää omalla tilallaan moukarinheittokisat. Vekkulimaisesta suhtautumisesta elämään kielii sekin, että Pasi on muuntanut tilalla olevan vanhan hevostallin tyttärien keppihevostalliksi. 

Pasi etsii ikäistänsä kumppania, jolla saa olla jo lapset tehtynä. Pasi kaipaa suureen taloonsa lisää vilskettä ja mukavaa, pilke silmäkulmassa elämään suhtautuvaa keskustelukumppania.

(kuva: MTV)

Vihdin Huhmarissa pientilallaan asustelee Clarisse, 43, kolmen lapsensa kanssa. Päivätyönään viherrakentajana ja puutarhurina toimivan Clarissen pitkäaikainen haave on ollut oma tila, jossa voisi harjoitella omavaraisuutta ja yrittämistä. Haave kävi toteen muutama vuosi sitten, ja nyt tilalla viljellään erilaisia kasviksia, harjoitetaan mehiläisten hoitoa ja kasvatetaan kanoja. 

Clarissen äiti on suomalainen ja isä ranskalainen ja hän onkin asunut suuren osan elämästään Pariisin seudulla. Vapaa-aikakin kuluu pitkälti tilan touhujen parissa ja kahden lapsen kanssa puuhaillessa.

Lämminhenkinen ja temperamenttinen Clarisse toivoo löytävänsä rinnalleen puolison, jonka kanssa voisi jakaa koko elämänsä ja jonka kanssa arvot kohtaisivat.

(kuva: MTV)

Kokemäen seudulta löytyy spontaani ja suurisydäminen Jaana, 47, joka toimii päivisin ompelijana puolustusvoimilla ja sen lisäksi pyörittää iltaisin ja viikonloppuisin omaa ravintolaansa vanhalla maatilallaan. Jaana perusti ravintolansa muutama vuosi sitten.

Jaanalla on kolme aikuisuuden kynnyksellä olevaa lasta. Jaana on kiinnostunut monenlaisista asioista, kuten maalaamisesta, burleskista ja kilpapyöräilystä.

Jaana haaveilee löytävänsä loppuelämän kumppanin ja on avoin monenlaisille parisuhteille. Tärkeintä on, että toinen on hyvä tyyppi ja sydän on paikallaan.

(kuva: MTV)

Lemillä tilaansa asustava Matti, 50, on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. 

Vapaa-ajallaan Matti harrastaa metsästystä. Luonnossa liikkuminen tuo hyvää vastapainoa kiireisen viljelijän arkeen. Matti harrastaa myös lavatansseja ja joka vuosi hän pitää huolen, että kesälomaa saa pidettyä sen verran, että ehtii Seinäjoen Tangomarkkinoille.

Matti toivoo löytävänsä kumppanin, joka toisi tupaan lämpöä ja elämään tarkoitusta työn vastapainoksi. Matin haaveena olisi myös vielä ”vanhoilla päivillä” saada perheenlisäystä.

(kuva: MTV)

Salolainen Juuso, 32, on maanviljelijä, jonka tilalla viljellään sokerijuurikasta ja viljaa. Juuso on jo neljännen sukupolven asukas tilalla. Juuso ajelee toisinaan myös rekkaa, kun tilan töistä jää aikaa. 

Rauhallisen ja leppoisan Juuson vapaa-aika kuluu luonnossa oleillessa ja kavereita tavatessa. Isoon taloon ja pihapiiriin mahtuisi kavereiden lisäksi myös oma perhe.

Juuso toivoo löytävänsä yrittäjähenkisen, eläinrakkaan ja maaseudulla viihtyvän puolison, jonka kanssa voisi elää ihan tavallista elämää. Juuso haaveilee myös perheenlisäyksestä, mutta puolisolla voi olla lapsia jo ennestäänkin.

Lue myös: Maajussille morsian -ohjelmassa jättiyllätys: Ei yhtäkään uutta parisuhdetta!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat