Kuva: MTV3

Salkkarit-tähti on tuttu myös suosikkiartistien taustatanssijana - tanssinut sarjassa vain kerran

13.03.2021 11:15 - Henna Koste

Tanssilla on iso rooli näyttelijä Roope Puhakan elämässä. Toisinaan se on vesittänyt myös opiskeluja.

Moni tuntee Roope Puhakan, 19, Salatut elämät -sarjan Severinä. Puhakka on antoi kasvonsa Severi Sieviselle vuonna 2016, kun aiemmin hahmoa näytellyt Rufus Rusanen jätti sarjan. Harva kuitenkaan tietää, että Puhakalla on myös vahva tanssitausta. Mies kertoo, että koronapandemia on luonnollisesti vaikuttanut suuresti tanssikeikkoihin. 

- Joitain kuukausia sitten teimme yhden keikan Turussa, mutta muuten vuosi on ollut todella hiljainen. Aiemmin tanssi on kussut hyvin muun muassa lukion käyntiäni. Olen ollut tekemässä laivakeikkoja, siellä on seilailtu pari kolme viikkoa vuodesta ja muut keikan päälle. Se oli arkielämässä vahvasti mukana, Puhakka kuvailee Voice.fi:n haastattelussa. 

Näyttelijä-tanssija kertoo, että Suomessa tanssipiirit ovat pienet, joten keikkoja on ollut laidasta laitaan. 

- Jos tulee keikkaa, se otetaan myös vastaan eli on tullut ajauduttua kaikkialle. Siisteintä on, jos pääsee mukaan jollekin kiertueelle, ja Hartwall Areenalla olemme olleet pari kertaa. Joskus johonkin tv-lähetyksiin tarvitaan tanssijoita, esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa ja Elämä lapselle ovat hyviä esimerkkejä, Puhakka listaa. 

Puhakka on nähty muun muassa Nelli Matulan, Isac Elliotin ja JukkaK:n keikoilla taustatanssijana. Salatuissa elämissä Puhakka ei ole suuremmin päässyt hyödyntämään tanssitaitojaan. 

- Kerran oli bilekohtaus, jossa pääsi vähän irroittelemaan. En tiedä, miten tanssiminen istuu tuollaiseen päivittäisdraamaan, Puhakka pohtii. 

Lue myös: Ketä Salkkarit-hahmoa muistutat eniten? Tee hauska testi ja ota selvää

Kilpailut

Uusimmat