Kuva: AOP / Pasi Murto

Janna julkaisi bikinikuvan ja sai röyhkeitä kommentteja - vastaa nyt napakasti

09.03.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Jannan mielestä kommentit ovat hyvä osoitus siitä, että tasa-arvoon on vielä matkaa.

Muusikko Janna, 39, on jakanut Instagramissa päivityksen, jossa hän pureutuu aiempaan päivitykseensä tulleisiin epäasiallisiin kommentteihin. Nainen julkaisi helmikuussa itsestään bikinikuvan, ja tuoreen päivityksen mukaan tämä kyseinen kuva nostatti kyseenalaista kommentointia. Janna kertoo halunneensa nostaa näitä kommentteja esiin naistenpäivänä osoittaakseen, että tasa-arvoon on vielä matkaa.

”’Huomaa kyl että oot saanut lapsen.’ - Ok. ’Ei taida biisit enää myydä kun tarttee tälläsiä kuvia julkaista.’ - Kaikki on toki suhteellista. Viimeisintä albumiani Spektriä on striimattu n. 30 miljoonaa kertaa”, Janna kirjoittaa.

Eräs on myös kommentoinut, että ”kun ei biisejä ite osaa tehdä, voi aina paljastella”. Tähän Janna on vastannut, että hän kyllä kirjoittaa itse omat kappaleensa yhdessä luottotiiminsä kanssa. Joku kommentoija on puolestaan väittänyt, ettei Janna enää muuta teekään kuin julkaise bikinikuvia.

”Kyllä mä mielestäni jotain muutakin teen. Viimeisin julkaisemani bikinikuva oli yli kolmen vuoden takaa. Oon sen jälkeen julkaissut lukuisia biisejä ja yhden kokopitkän albumin. Viimeiset 1,5 vuotta olen ollut äitiyslomalla ja samalla työstänyt mun tulevaa, meidän tekijöiden mielestä, mun tähänastisen urani parasta albumia ja se julkaistaan kyllä heti kun se on valmis”, Janna vastaa tälle kommentoijalle.

”Tämä oli vaan pikkuriikkinen esimerkki siitä miten paljon meitä arvostellaan, meidän saavutuksia ja älykkyyttä vähätellään, vain sen takia että olemme naisia. En voi myöskään olla ajattelematta että olisko miesartisti saanut vastaavanlaisia kommentteja julkaistuaan kuvan ilman paitaa?”, Janna jatkaa.

Jannan koko päivityksen pääset näkemään alta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Monet ovat kommentoineet ihastuneina naisen suorasanaista päivitystä. Arvostuksensa ovat ilmaisseet muun muassa Anna Puu, Hanna Pakarinen ja Maryam Razavi.

Päivityksen, josta kommentit nousivat, pääset näkemään alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Jannan halloween-asu kritiikin kohteena: "Pyydän anteeksi tietämättömyyttäni"

Lue myös: Janna julkaisi kauniin kuvan, jossa hän pitelee poikaansa sylissään - muistuttaa tärkeästä asiasta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat