Kuva: AOP

Jäikö jotain tärkeää näkemättä Harryn ja Meghanin haastattelussa? Liki kaksi tuntia leikattiin pois

09.03.2021 12:45 - Roy Kokkonen

Sussexin herttuaparia haastatellut Oprah Winfrey paljastaa, että lähes kaksi tuntia haastattelusta leikattiin pois.

Sussexin herttuapari, prinssi Harry ja Meghan puhuivat suunsa puhtaaksi amerikkalaisella CBS-kanavalla maanantain vastaisena yönä ilmestyneessä kohuhaastattelussa Oprah Winfreyn kanssa.

Haastattelussa kävi muun muassa ilmi, että hovi oli huolestunut parin Archie-pojan ihonväristä, ja että Meghan kärsi itsetuhoisista ajatuksista raskauden aikana, joihin hovin työntekijät eivät kuitenkaan suostuneet antamaan apua, sillä sen pelättiin näyttävän huonolta.

Herttuaparia haastatellut Winfrey paljasti brittiläisessä This Morning -aamuohjelmassa, että iso osa haastattelusta ei koskaan päätynyt kuvaruutuihin.

Yhteensä haastattelua kuvattiin yli kolmen tunnin ajan. Ohjelmalle oli kuitenkin varattu vain tunti ja 25 minuuttia ruutuaikaa, joten lähes kaksi tuntia haastattelusta leikattiin pois.

KOnkarijuontaja Oprah Winfreyn mukaan iso osa kuvamateriaalista leikattiin pois. (kuva: AOP)

Televisiotuotannoissa on normaalia, että materiaalia kuvataan huomattavasti enemmän, kuin mitä lopullisessa ohjelmassa näytetään.

Paljastus on kuitenkin herättänyt spekulaatioita siitä, että jäikö jotain olennaista näkemättä. Tuotantoyhtiölle on asetettu paineita lisämateriaalin julkaisemiseksi.

Brittimediassa haastattelua pidetään kuninkaallisen perheen pahimpana kriisinä sitten vuoden 1936, jolloin kuningas Edvard VIII luopui kruunusta avioituakseen amerikkalaisen kahdesti eronneen näyttelijän Wallis Simpsonin kanssa.

Lue myös: Tv-tähti Piers Morgan ei usko Meghanin puheita itsetuhoisista ajatuksista - sai heti läksytyksen

Lue myös: "En halunnut enää elää", herttuatar Meghan kertoo - hovi pelkäsi Archien olevan liian tummaihoinen

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat