Kuva: AOP / Pasi Murto

IS: Muistatko TTK:n voittaneen tanssinopettaja Janne Talasman? Kertoo nyt, miksi ei ole enää mukana

17.03.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa hurmannut Janne Talasma kertoo Ilta-Sanomille, että osallistumattomuus ei ole hänestä itsestään kiinni.

Tanssinopettaja Janne Talasma oli mukana MTV3:n suositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa neljällä kaudella vuosina 2008–2013. Vuonna 2009 hän voitti koko kilpailun yhdessä Miss Suomi Satu Tuomiston kanssa. Nyt Talasma kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, miksi häntä ei ole enää nähty ohjelmassa.

- On hassua, että yksi yleisimmistä kysymyksistä TTK-kisaan liittyen on se, että miksi en ole enää mukana ohjelmassa. Se ei ole ihan niin yksinkertaista, sillä tuotantoyhtiö päättää parit ja katsoo, että ketkä sopivat toisilleen. Olen aika pitkä ja se tuo omia haasteita, Talasma kertoo IS:lle.

Jos se olisi vain hänestä itsestään kiinni, hän olisi ollut mukana vielä vuoden 2013 jälkeenkin.

- Ihan mielelläni olisin mukana ohjelmassa, mutta se ei ole minun päätöksestäni kiinni. Kaikkien osasten pitää osua kohdalleen pareja valitessa, Talasma sanoo.

Satu Tuomisto (kuva: AOP / Timo Korhonen)

Tanssii tähtien kanssa -vuosien jälkeen Talasmaa on nähty muun muassa teatterin lavalla, ja hän on työskennellyt tanssinopettajana ja videoprojektien parissa. Koronasta huolimatta mies on pystynyt opettamaan tanssia nyt noin 20–35 tuntia viikossa.

Mies kertoo pitävänsä edelleen yhteyttä Satu Tuomistoon, jonka kanssa hän voitti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Tuo kevään 2009 kilpailu oli Talasmalle raskas terveysvaivojen vuoksi. Hän kertoo IS:lle olleensa työkiireiden vuoksi rasittunut jo ennen ohjelmaa, ja lääkärissä hänelle selvisi, että hänellä on keuhkokuume. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli mykoplasman aiheuttama keuhkokuume, joka oli tehnyt tuhojaan kilpirauhaselle.

- Se kevät meni aivan sumussa, kun en saanut nukuttua. Tv-lähetyksessäkin näki, että olin aivan uupunut, kun meidät julistettiin Satun kanssa voittajiksi. Reaktioni oli, että ”jee, nyt pääsee nukkumaan”, Talasma muistelee.

Lue myös: Salkkarit-tähti Pete Lattu paljastaa tv-ohjelman, johon haluaisi osallistua: Haasteellisuus kiehtoo

Lue myös: TTK:n voittanut Virpi Sarasvuo kehuu tanssiopettajaansa: "Se, mitä treenisalilla yhdessä koimme..."

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat