Kuva: Discovery Finland

Suosittu Unelmahäät palaa - mukana ensimmäistä kertaa miespari

18.03.2021 11:45 - Reija Saarinen

Sarjan uudet jaksot on katsottavissa discovery+-palvelussa 12. huhtikuuta alkaen.

Suureen suosioon noussut Unelmahäät-sarja tekee paluun. Tulevalla neljännellä kaudella juhlitaan häitä Helsingissä Ylläkselle ja Torniosta Tampereelle. 

Tiedotteen mukaan uudella kaudella päästään seuraamaan ensimmäistä kertaa formaatin pitkässä historiassa umpirakastuneen miesparin suurta päivää, kun Anssi Salminen, 27, ja Jirka Tanttu, 36, lähtevät yhteiselle taipaleelleen pakahduttavin rakkauden ja kiitollisuuden tuntein.

Toisaalla salamarakkaus auttaa morsianta selättämään vakavan masennuksen, ja vihkiminen toimii tärkeänä symbolina menneestä irtautumiselle.

Vaikka häät ovat onnellinen ja tärkeä tapahtuma, aiheuttavat ne usein myös harmaita hiuksia. Eräs sulhanen päätti kosia yli 20 vuoden yhteiselon jälkeen, mutta vuosia odottanut morsian antaakin pakit muun perheen katsellessa vieressä. Ongelmilta ei vältytä myöskään lähempänä h-hetkeä, kun rennosti elämään ja häihin suhtautuva sulhanen saa ankaran muistutuksen tilanteen vakavuudesta morsiamen peruessa hääjuhlan vain kolme viikkoa ennen vihkimistä.

Draamaa ja suuria tunteita on siis luvassa tälläkin kertaa. Uudet jaksot ovat katsottavissa discovery+-palvelussa 12. huhtikuuta. 

Lue myös: Morsiamen toiminta häissä sai aikaan tappelun - ymmärrätkö sinä syyn teon takana?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat