Kuva: AOP

Ismo Leikola saa polttoainetta vaimonsa naurusta - pariskunta kirjoitti kirjan huimasta elämästään

10.04.2021 16:15 - Lauri Kujanpää

Leikola kokee, että Yhdysvalloissa vaikeinta on myyntipuheiden pitäminen.

Suosikkikoomikko Ismo Leikola, 41, on tehnyt viime vuosina uraa Yhdysvalloissa, kun hän voitti Maailman hauskin ihminen -kilpailun vuonna 2014. Yhdysvaltojen valloittamisesta Leikola on nyt myös julkaissut Suo, kuokka ja Hollywood -nimisen elämäkertakirjan yhdessä vaimonsa Angelika Leikolan kanssa.

Vaikeinta Leikolalle on Yhdysvalloissa ollut myyntipuheiden pitäminen, sillä itsensä ylistäminen ja kehuminen ei miehen mielestä istu suomalaisen ajatusmaailmaan.

- Onneksi tosi harvoin minun on täytynyt myydä itseäni täysin tyhjästä. Tällaisella alalla vaivaannuttavinta on sellainen tilanne, jossa joutuu hädissään esitellä itsensä jollekin tuntemattomalle ihmiselle, joka ei tiedä sinusta mitään, koomikko kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle.

Yhteistyö vaimon kanssa kirjan tiimoilta toimi hyvin ja Leikola sanookin, että kirjan kirjoittaminen oli hauska kokemus. Vaimon nauru on Leikollalle polttoainetta.

- Vuosien varrella meidän välillemme on syntynyt symbioosi ja vaimoni on ensimmäinen, joka saa aina tietää kaikesta. Kaikista yhteisistä kommelluksista kehittyy myös hyvää komiikkaa.

Voit kuunnella koko jakson sunnuntaina Iskelmältä tai nyt suoraan Podplay-palvelusta.

Iskelmä, Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: "Aina voi yhden ottaa" - Ismo Leikola vitsailee suomalaisten alkoholikäyttäytymisestä

Lue myös: "Iso muna on turha" - Ismo Leikolan hulvaton stand up -esitys kerää kehuja

Kilpailut

Uusimmat