Kuva: AOP

Prinssi Harry lensi Lontooseen isoisänsä kuoltua ja tapaa perheensä - Meghan ei mukana

12.04.2021 13:15 - Roy Kokkonen

Prinssi Harry vierailee kotimaassaan ensimmäistä kertaa yli vuoteen.

Prinssi Harry, 36, on lentänyt Isoon-Britanniaan isoisänsä prinssi Philipin kuoltua, kertoo People. Kuningatar Elisabetin puoliso prinssi Philip kuoli 99-vuotiaana viime perjantaina.

Prinssi Harry ei ole käynyt kotimaassaan yli vuoteen. Hän muutti Kaliforniaan viime vuoden keväällä yhdessä vaimonsa herttuatar Meghanin ja kaksivuotiaan Archie-poikansa kanssa ja jätti kuninkaalliset edustustehtävät.

Kyseessä on myös ensimmäinen kerta, kun prinssi Harry kohtaa sukulaisensa Oprah Winfreylle yhdessä vaimonsa kanssa antamansa haastattelun jälkeen. Haastattelussa esitetyt väitteet ja syytökset ovat aiheuttaneet kuninkaallisen skandaalin Isossa-Britanniassa.

Herttuatar Meghan ja Archie eivät matkustaneet prinssin mukana, vaan jäivät Yhdysvaltoihin. Lehtitietojen mukaan lääkäri oli suositellut toista lastaan odottavaan Meghania välttämään matkustamista.

Prinssi Harryn isoisä, prinssi Philip haudataan lauantaina 17. huhtikuuta kello 15 paikallista aikaa Windsorin linnan mailla sijaitsevassa St. Georgen kappelissa. Philipin tiedetään toivoneen pienimuotoisia hautajaisia, ja hovi on kertonut kunnioittavansa prinssin toiveita.

Lue myös: Harry ja Meghan myöntävät, että eivät puhuneet totta kohuhaastattelussa - hääkysymykseen selvyys

Lue myös: Prinssi Philip, 99, on kuollut

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat