Kuva: Emmi Moilanen

Anna: Pippa Laukka kertoo, miten tapasi miehensä: "Aloin uskoa rakkauteen ensisilmäyksellä"

16.06.2021 16:15 - Iiro Myllymäki

Pippa Laukka kertoo Annalle, että ensimmäisenä hänen huomionsa kiinnittyi tulevan puolisonsa silmiin.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka, 51, on antanut miehensä Markku Laukan, 45, kanssa yhteishaastattelun Anna-lehdelle. Pariskunta kertoo, että he tapasivat ensimmäisen kerran talvella 2001 Tiger-yökerhossa.

- Aloin uskoa rakkauteen ensisilmäyksellä sinä iltana, kun tapasin Markun. Jäin kiinni hänen silmiinsä. Totta kai huomasin hänen olevan myös pitkä ja komea, salskea nuori mies. Mutta jokin hänessä veti puoleensa – tuntui kuin olisin tullut kotiin. Ihan kuin sydämeni olisi kävellyt toisen luokse, Pippa Laukka sanoo.

Naimisiin pari meni vuonna 2003, ja seuraavana vuonna syntyi parin ensimmäinen yhteinen tytär. Vuonna 2007 he saivat toisen tyttären, ja perheeseen kuuluu myös tytär Pippa Laukan aiemmasta suhteesta. Markku Laukka kertoo, että parin riidat ovat liittyneet ennen kaikkea lastenkasvatukseen.

- Päämme kolisivat yhteen, kun haimme toimintamalleja. Piti pohtia uudelleen, kuka tekee päätökset ja millä tavalla ja kumpi kantaa vastuun mistäkin asiasta. En silti näe huonona asiana, että olemme hakeneet yhteistä toimintamallia pitkään ja ajattelemme yhä joistakin asioista eri tavalla. Tuskin kenelläkään on kahta samanlaista vanhempaa, jotka olisivat kaikesta samaa mieltä, Markku Laukka sanoo Annalle.

- Nyt osaamme katsoa riitaisampia elämänvaiheita jo etäämmältä. Haasteemme on ollut ajatusmallien erilaisuus – ei se, että jommankumman tapa olisi oikea tai väärä, Pippa Laukka sanoo.

Markku Laukka työskentelee johtajana IT-alan yrityksessä.

Lue myös: Pippa Laukka nuoruuskuvassa, jonka taustalla on pysäyttävä viesti - "Mietin pitkään, julkaisenko"

Lue myös: MTV: Pippa Laukka jätti alkoholin kokonaan pois kiireiden keskellä

Lähde: Anna

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat