Kuva: AOP

Prinssi Charles ei saavu prinsessa Dianan patsaan julkistustilaisuuteen - ymmärrätkö syyn?

30.06.2021 12:15 - Iiro Myllymäki

Lähteen mukaan prinssi Charles ei halua vetää tilaisuudessa huomiota itseensä.

Prinssi Charles, 72, ei saavu prinsessa Dianan kunniaksi pystytetyn patsaan julkistustilaisuuteen, kertoo Entertainment Tonight. Lähde kertoo, että prinssi Charles jättäytyy tilaisuudesta pois, koska ei halua olla häiriöksi ja vetää huomiota itseensä. Charlesin oletetaan sen sijaan olevan Skotlannissa tilaisuuden aikana. Patsas paljastetaan torstaina 1. heinäkuuta, eli päivänä, jolloin Diana olisi täyttänyt 60 vuotta. Patsas pystytetään Kensingtonin palatsin puutarhaan.

- Hänellä ja Dianalla oli monimutkainen suhde avioeron jälkeen, mutta he lopulta päätyivät kunnioittamaan toisiaan, lähde kertoo.

Prinssi Charles ja prinsessa Diana olivat naimisissa 1981–1996. Diana menehtyi vuonna 1997 auto-onnettomuudessa ollessaan vain 36-vuotias.

Prinsessa Diana ja prinssi Charles häissään vuonna 1981. (kuva: AOP)

Prinssi Charles ei myöskään osallistunut tapahtumiin, joilla tehtiin kunniaa Dianalle tämän menehtymisen 20-vuotispäivänä vuonna 2017.

Prinsessa Dianan lapset prinssi William ja prinssi Harry tilasivat äitiään kunnioittavan patsaan vuonna 2017. He halusivat, että patsas symboloi Dianan positiivista vaikutusta Isolle-Britannialle ja koko maailmalle. Patsaan paljastusta jouduttiin lykkäämään koronapandemian takia. Julkistustilaisuuden kerrotaan olevan intiimi ja pienen osallistujamäärän tapahtuma. Prinssi Charlesin lisäksi tilaisuudessa ei nähdä myöskään muun muassa herttuatar Meghania, jonka poissaolon syyksi on kerrottu se, että hän sai juuri lapsen. Meghan sai prinssi Harryn kanssa toisen lapsensa Lilibetin kesäkuun alussa.

Lue myös: Prinssi Charles ei aio antaa Archielle prinssin titteliä - syy Meghan-kohuun?

Lue myös: Mielenkiintoiset faktat prinsessa Dianan hääpuvusta julki

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat