Kuva: Emmi Moilanen

MTV: Paula Vesala kertoo vaikeista opiskeluajoistaan: 'Ei ollut varaa mielialalääkkeisiin'

02.09.2021 17:15 - Lauri Kujanpää

Toimittaja Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa muusikko Paula Vesalan luona. Jaksossa Vesala muun muassa kertoo mielenterveysongelmistaan.

Tänään MTV3-kanavalla alkaa Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uusi tuotantokausi, jonka ensimmäisessä jaksossa toimittaja Maria Veitola, 48, vierailee muusikko Paula Vesalan, 39, luona Karhusaaressa.

MTV on julkaissut ensimmäisestä jaksosta maistiaisen, jossa Vesala muistelee opiskeluaikojaan, johon liittyi myös mielenterveysongelmia.

Veitola kysyy aluksi Vesalalta, onko hän syönyt mielialalääkkeitä.

- En mä ole herran vuosiin. Joskus minulla ei ollut varaa niihin. Menin sossuun (sosiaalitoimisto), että jos he voisivat auttaa, mutta he sanoivat, että lääkkeet voidaan korvata, jos lopetan pianonopettamisen. Joten lopetin lääkkeet. En ole varmasti ainoa, joka on kamppailut opiskeluaikoina sen kanssa, että miten elää ja tehdä töitä.

Seuraavaksi Veitola utelee, milloin Vesala huomasi ensimmäisen kerran, että kaupassa ei tarvitse katsoa hintalappuja. Vesala muistaa, että PMMP:n Kovemmät kädet -albumin (2005) jälkeen rahaa oli tullut tilille tekijänoikeuspalkkioiden toimesta.

- Olimme yhdellä terassilla syömässä ja Olavi Uusivirta sanoi, että teostot ovat tulleet. Kävelin pankkiautomaalille ja katsoin - muistan edelleenkin tuon hetken. Juhlimme sitten pari-kolme päivää putkeen.

Näet videon alta. Jos julkaisu ei toimi, katso se MTV:n sivuilta.

Lue myös: Paula Vesala muistelee PMMP:n keikalla tapahtunutta tissivilautusta: 'Siitä tuli isot lööpit'

Lue myös: Tänään tv:ssä: Paula Vesala ja Maria Veitola puhuvat parisuhteista: "On ollut pettämistä"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat