Kuva: AOP

Harryn ja Meghanin kohuhaastattelu jäi Emmy-gaalassa kakkoseksi - ruokaohjelma vei pystin

13.09.2021 13:15 - Roy Kokkonen

Yli 49 miljoonaa ihmistä näki haastattelun ensimmäisen kolmen päivän aikana.

Prinssi Harryn, 36, ja herttuatar Meghanin, 40, keväällä Oprah Winfreylle antama kohuhaastattelu ei saanut televisioalan Emmy-palkintoa. Parhaan juonnetun ei-fiktion kategoriassa voiton vei sen sijaan italialaista ruokaa ja kulttuuria käsittelevä Searching For Italy -ohjelma.

Keväällä esitetty kaksituntinen haastattelu ravisteli Ison-Britannian kuninkaallista perhettä. Sussexin herttuapari väitti haastattelussa, että joku nimeltä mainitsematon kuninkaallisen perheen jäsen arvuutteli, kuinka tumma heidän Archie-poikansa iho tulisi olemaan.

Lisäksi Meghan kertoi stressin kasvaneen niin isoksi, että hän sai itsetuhoisia ajatuksia, joihin hän ei kuitenkaan saanut apua.

CBS-kanavan mukaan yli 49 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa näki haastattelun ympäri maailmaa.

Pariskunta jätti kuninkaalliset edustustehtävät alkuvuodesta 2020 ja muutti Meghanin kotimaahan Yhdysvaltoihin. Ennen suorasanaista haastattelua he eivät juurikaan kommentoineet asioitaan julkisuudessa.

Prinssi Harry on kuningatar Elisabetin pojanpoika ja kruununperimysjärjestyksessä kuudes. Harry ja Meghan avioituivat vuonna 2018, ja he saivat esikoisensa Archien vuotta myöhemmin. Heidän toinen lapsensa, Lilibet, syntyi kesäkuussa.

Lue myös: Harrysta ja Meghanista tehdyssä elokuvassa nähdään kuviteltu kuolonkolari: 'Sairasta ja mautonta'

Lue myös: Harryn ja Meghanin Lilibet-tytöstä ensimmäinen vilaus? Lapset pysyneet visusti poissa julkisuudesta

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat