Kuva: MTV

MTV: Ensitreffit alttarilla -sarjan Johanna ja Markus hakevat avioeroa

13.09.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Neljännellä kaudella yhteen jäänyt pari eroaa.

Ensitreffit alttarilla -sarjan neljännellä kaudella avioituneet Johanna ja Markus hakevat avioeroa, kertoo MTV Uutiset. Pari ei halua kommentoida asiaa enempää MTV:lle, mutta Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan julkaisulle, että pari on jättänyt avioerohakemuksen yhdessä 19. huhtikuuta. Liitto kesti lähes neljä vuotta.

Turkulainen Johanna ja porvoolainen Markus oli ainoa neljännen kauden pari, joka jatkoi yhteistä taivaltaan kuvausten jälkeen. Kausi esitettiin MTV3-kanavalla syksyllä 2017. Kauden esittämisen jälkeen pariskunta kertoi MTV Uutisille asettuneensa asumaan yhdessä Turkuun.

- Emme olisi jääneet tähän näinkään pitkäksi aikaa, jos aitoja tunteita ei olisi syntynyt. Suunnittelemme juttuja jo pidemmälläkin tähtäimellä, Johanna kertoi tuolloin MTV:lle.

Johanna ja Markus kertoivat Annan haastattelussa elokuussa 2018, että Markus oli aloittanut uudessa työpaikassa ja tämä oli tuonut pariskunnalle lisää yhteistä aikaa.

- Enää ei ole kuormittavia työmatkoja tai yksiön ahtautta. Elämämme peruselementit alkavat olla nyt kohdillaan. Haluamme nauttia yhdessäolosta, reissaamisesta ja yhteisten asioiden suunnittelemisesta, Johanna sanoi Annalle.

Tuolloin pari puhui myös perheenlisäyshaaveistaan.

Lue myös: Toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta löytäneet Anniina ja Ville paljastavat: somesuosio tuo iloa ja paineita

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -osallistujat julki - katso esittelyt

Lähteet: MTV, Anna

Kilpailut

Uusimmat