Kuva: Milena Raappana

Anna: Muumimukit saivat Krista Siegfridsin puolison ällistymään - "Kulttuuritörmäyksiä on tullut"

25.09.2021 08:15 - Lauri Kujanpää

- Häntä kummastutti, miksi aikuiset ihmiset ostelevat piirroshahmoilla koristeltuja astioita, Siegfrids kertoi Anna-lehdelle.

Laulaja-juontaja Krista Siegfrids, 34, on yksi kuluvan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijoista. Ohjelman myötä Siegfrids, hänen puolisonsa Rutger sekä Lizzy-vauva muuttivat hetkeksi Suomeen Hollannista.

Rutger oli tukenut Siegfridsia ottamaan pestin vastaan ja kertonut, että perhe kyllä pärjää sen ajan, sillä tanssien opettelu vie valtavasti tunteja. Siegfrids kehui Anna-lehden haastattelussa miestään ja paljasti samalla, että pariskunta on kokenut erilaisia kulttuuritörmäyksiä.

- Olemme vielä vastarakastuneita emmekä ole kokeneet suhteessamme kriisejä tai vaikeita aikoja. Vain pieniä kulttuuritörmäyksiä on tullut vastaan. Minulle oli pieni kulttuurisokki huomata, miten rehellisiä ja suorapuheisia hollantilaiset ovat. Suomalaiset ovat usein kohteliaampia ja pidättyväisempiä. Olen silti oppinut pitämään tästä piirteestä. Hollantilaisten kanssa ei tarvitse pohtia, mitä toinen todellisuudessa ajattelee." Siegfrids kertoi Annalle.

Rutger on myös ihmetellyt Suomessa sitä, miksi ihmeessä niin monella suomalaisella on muumimukeja, sillä Muumi-hahmot olivat hänelle täysin vieras asia.

- Rutger pitää Helsingistä ja Kaskisista ja ihastelee molempien kauneutta. Suhteemme alussa yritin saada hänet syömään rakastamiani karjalanpiirakoita. Oli pienoinen pettymys, kun hän ilmoitti, etteivät ne ole hänen juttunsa. Hän ihmetteli myös, miksi niin monen suomalaisen kotoa löytyy muumimukeja. Häntä kummastutti, miksi aikuiset ihmiset ostelevat piirroshahmoilla koristeltuja astioita. Hän ei ollut koskaan kuullutkaan muumeista.

Pariskunta tapasi toisensa keväällä 2019 eräissä kotibileissä. Yhteiset ystävät esittelivät Kristan ja Rutgerin toisilleen.

- Krista oli kaunis, hauska, itsevarma, määrätietoinen ja kiinnostava. Hänessä olivat kaikki ne ominaisuudet, joista pidän naisessa. Meillä oli hauskaa yhdessä, ja välillämme klikkasi niin kovasti, että halusin oppia tuntemaan hänet paremmin, Rutger kehui rakastaan maaliskuussa Me Naisille.

Lue myös: Me Naiset: Krista Siegfrids ja Rutger-rakas kertovat ensikohtaamisestaan

Lue myös: IS: Krista Siegfridsin huikea TTK-tanssi alkoi vastoinkäymisellä: "Ihme, että saimme tanssittua loppuun"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat