Kuva: AOP

Tyyli, jossa et ole tottunut näkemään kruununprinsessa Victoriaa - erilainen työtehtävä vaati asianmukaisen asun

02.10.2021 14:15 - Henna Koste

Kruununprinsessa Victoria vieraili armeijan harjoituksissa.

Kruununprinsessa Victoria on rakastettu Ruotsin hovin jäsen. Victoria tunnetaan myös loistavasta tyylitajustaan ja hänen vaatehuoneensa on pullollaan upeita edustusasuja. Victorian tiedetään omistavan myös Suomi-muotia - ainakin Andiataa ja Marimekkoa. Kruununprinsessan asut koostuvat usein kauniisti laskeutuvista mekoista tai hameista tai skarpeista housupuvuista. Yllättävää on kuitenkin se, että Victoria on kertonut haastattelussa, ettei hän juurikaan välitä muodista. Siksi hän onkin onnellinen, että hänen Madeleine-siskonsa on aina valmis auttamaan asupulmien kanssa. 

Tällä kertaa Victoria kuvattiin edustustehtävissään hyvin erilaisessa asussa. Victoria vieraili nimittäin sotaharjoituksissa Gävleborgissa, joka sijaitsee Norjan ja Ruotsin rajalla. Yllään Victorialla oli luonnollisesti maastopuku. Kruununprinsessa pääsi tutustumaan armeijan toimintaan monipuolisesti ja hyppäämään myös muun muassa kaivinkoneen puikkoihin. 

Katso ihastuttavat kuvat Victoriasta alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Viime vuonna Ruotsin hovi julkaisi kiinnostavia faktoja tulevasta kuningattaresta tämän syntymäpäivän kunniaksi. Minkä soittimen soittamisessa Victoria on erityisen lahjakas? Entä mitä kieliä hän osaa? Lue lista täältä

Lue myös: Prinsessa Victoria vetoaa harvinaisen arkisilla kuvillaan: 'Miljoonilla ei ole samaa mahdollisuutta'

Kilpailut

Uusimmat