Kuva: AOP

Anna: Kari Hietalahti ei ole koskaan mennyt naimisiin - paljastaa häihin liittyvän "pelon"

07.10.2021 09:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijä Kari Hietalahti on ollut yhdessä avovaimonsa kanssa jo nuoruudesta asti. Hän kertoo Anna-lehdelle, miksi he eivät ole menneet naimisiin.

Näyttelijä Kari Hietalahti, 57, on ollut yhdessä avovaimonsa Minnin kanssa jo nuoruudesta saakka. Pitkästä yhteisestä elämästä huolimatta pariskunta ei kuitenkaan koskaan ole mennyt naimisiin.

– Emme tulleet nuorena menneeksi naimisiin, ja nyt se ei tunnu ajankohtaiselta, Hietalahti kertoo Anna-lehdelle.

– Näinkin on hyvä. Olen sanonut joskus syyksi polttaripelon, osittain se on tottakin. Kaveriporukassa oli aikoinaan niin hurjia polttareita, että sellaisen menon keskipisteeksi joutuminen ei lisännyt häähaluja.

Hietalahti kertoo, että he kumpikin ovat itsenäisiä ja tekevät omia juttujaan. Yhdessä pariskunta harrastaa hiihtoa ja seuraa ruotsalaisia dekkarisarjoja.

– Kaverit ympärillä ovat eronneet, mutta me vain jatkamme. Ei siihen ole mitään salaisuutta, ehkä se on sattumaa tai säkää, mutta onneksi näin on, Hietalahti sanoo.

Hän toteaa heidän asuvan vuokralla, koska he haluavat pitää kiinni vapaudesta lähteä ja muuttaa uusiin paikkoihin. Lisäksi he viihtyvät kesämökillään Enonkoskella Savonlinnan lähellä, norppa-alueella.

Syyskuussa Hietalahti kertoi Voice.fi:lle luonnonsuojelun olevan hänelle tärkeää.

– Jos johonkin kuplaan haluan kuulua, se on luonnonsuojelukupla. Olen profiloitunut aika vahvasti vesistönsuojeluun ja vaelluskalojen ja saimaannorpan suojeluun, hän kertoi tuolloin.

Lue myös: Komediakonkari Petteri Summanen: "Keski-ikäistä, valkoihoista heteromiestä saa vielä lyödä"

Lue myös: Kari Hietalahti ei halua osallistua suosikkiohjelmaan - 'Pääsisin pois vain Medi-Helillä'

Lue myös: MTV: Kari Hietalahti paljastaa, että Vintiöillä nousi suosio päähän: "Pirstoimme hotellihuoneita!"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat