Kuva: AOP

Helena Ahti-Hallberg ei millään halunnut Masked Singeriin - taustalla lapsuuden trauma

19.10.2021 14:45 - Roy Kokkonen

Helena Ahti-Hallberg kertoo, että ei olisi millään halunnut laulaa televisiossa. Lopulta ovela tuottaja sai hänet taivuteltua mukaan.

Helena Ahti-Hallberg, 53, tunnetaan kilpatanssijana, tanssinopettajana ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarina. Ohjelman kaksi ensimmäistä kautta Ahti-Hallberg oli opettajana, mutta kolmannesta kaudesta lähtien hän on istunut tuomaripöydän takana.

Suorista kommenteistaan tunnettu tanssituomari nähtiin tänä syksynä myös Masked Singer Suomi -ohjelmassa. Ahti-Hallbergin osallistuminen lauluohjelmaan tuli monelle täytenä yllätyksenä.

Nyt hän kertoo Radio Nostalgian Susanna Heikin haastattelussa, että hän ei aluksi halunnut missään nimessä mukaan.

Masked Singerin tuottaja on työskennellyt aiemmin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman parissa, ja hän sai taivuteltua Ahti-Hallbergin mukaan.

- Hän sanoi, että kun olet aina arvostanut tähtioppilaita, kun he uskaltavat tulla epämukavuusalueelle, niin kyllähän sinun täytyy olla yhtä rohkea.

Ahti-Hallberg kertoo, että laulaminen on hänelle isoin epämukavuusalue, mitä voi olla. Hän mietti vastausta pitkään, mutta lopulta tajusi, että ei voi kieltäytyä.

Laulukammon taustalla on kouluaikojen laulukokeet, joihin liittyvät muistot ovat hirveitä.

- Kukaan ei opeta miten, mutta sitten pitää laulaa. Ja itsekin kuulee, että menee pieleen ja koko luokka tirskuu. Ei se ole ihmisarvon mukaista. Kyllä mä koin ne tilanteet niin kamalina, että en enää millään halunnut mennä siihen samaan.

Lue myös: TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg paljastaa, kuka sai puhuttua hänet mukaan ohjelmaan

Lue myös: Helena Ahti-Hallberg on ollut miehensä kanssa lähes 30 vuotta - kertoo nyt suhteensa salaisuuden

Lue myös: Helena Ahti-Hallberg teki suuren elämänmuutoksen - taustalla yksi suuri syy

Voice.fi, Radio Nostalgia, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat