Kuva: Nelonen / Petri Aho

Tänään tv:ssä: Suvi Teräsniska liikuttuu kyyneliin muistellessaan Olli Lindholmia - "Meillä oli erikoinen suhde"

22.10.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Suvi Teräsniska muistelee ystäväänsä Vain elämää -ohjelmassa.

Tänään Vain elämää -ohjelmassa vietetään Suvi Teräsniskan, 32, päivää. Valovoimainen iskelmäartisti liikuttuu kyyneliin muistellessaan ystäväänsä Olli Lindholmia. Yö-yhtyeen solisti menehtyi sairauskohtaukseen helmikuussa 2019. Lindholm oli menehtyessään 54-vuotias.

Teräsniska liikuttuu, kun Lindholm nähdään ohjelman artisteille näytettävässä insertissä.

- Olli oli aina askeleen edellä kaikessa siinä, mitä koin ja mitä minulle tapahtui. Hän osasi aina sanoa juuri vähän ennakkoon, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan ja miksi. Tässä viimeisen kahden vuoden aikana on ollut miljoonia tilanteita, kun olisin tarvinnut Ollia, Teräsniska sanoo kyynelten lomasta.

Olli Lindholm (kuva: Senja Rapila)

Nainen sanoo, ettei Lindholmin kaltaista ystävää enää voi tulla hänen elämäänsä, vaan kaksikolla oli hyvin ainutlaatuinen suhde.

- Meillä oli Ollin kanssa tosi erikoinen suhde. Hän ei ollut elämänkumppanini, mutta siinä oli paljon sitä. Hän ei ollut isäni, mutta siinä oli paljon sitä, Teräsniska sanoo.

Teräsniskan ja Lindholmin ystävyys sai alkunsa vuonna 2006, kun vasta 17-vuotias nainen oli vierailevana solistina Yö-yhtyeen keikalla ja sai pian tämän jälkeen pestin Yön taustalaulajana. Teräsniska on muistellut jännittävää ensimmäistä esiintymistään Yön kanssa Instagram-päivityksessä. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä artikkelista.

Vain elämää
klo 20.00
Nelonen

Lue myös: Varsinkin yksi Vain elämää -esitys liikutti Arttu Wiskarin - "Antoi kappaleelle uuden elämän"

Lue myös: Suvi Teräsniskalle Vain elämää -leiri tuntui jopa lomalta - kertoo syyn Ilta-Sanomille

Kilpailut

Uusimmat