Kuva: AOP

Me Naiset: Chachi ja Jukka Hildén olivat erota - "Mietimme, jatkuisiko matka yhdessä vai erillään"

03.11.2021 16:15 - Minttu Tikkanen

Hildénit kertovat Me Naisille suhteensa vaikeasta jaksosta.

Toisen yhteisen lapsensa heinäkuussa 2021 saaneet Jukka, 41, ja Chachi Hildén, 25, kertovat Me Naisten haastattelussa, että olivat jo suhteensa alkuvaiheessa luovuttamassa, kun alkuhuuma hiipui ja molempien ongelmat sekä kipukohdat alkoivat tulla esiin. Pari pohti tosissaan, olisiko suhdetta enää syytä jatkaa.

- Muistan keskustelun, jossa mietimme tosissamme, jatkuisiko matka yhdessä vai erillään. Päädyimme kuitenkin sopimaan, että ennen eropäätöstä puhuisimme kaikki kipeimmätkin aiheet läpi, Jukka kuvailee Me Naisten haastattelussa.

He kertovat haastattelussa, että kriisistä syntyi kuitenkin sopimus, ettei parin välillä jatkossa saa olla salaisuuksia. Kun keskustelukanavat oli avattu, sovittiin myös reilun pelin säännöistä.

- Päätimme myös, ettei toisen kipukohtia saa käyttää epäreiluina argumentteina riidoissa, Chachi lisää.

Pariskuntaa yhdistää Jukan mukaan kovapäisyys, mutta se saa heidän välillään myös räjähtelemään. Jukka on sanojensa mukaan jäärä pohjalainen ja Chachi taas tulinen latino. Vastauksia pari on löytänyt myös, kun kumpikin heistä aloitti terapian ratkoakseen siellä omia kipupisteitään.

Hildénit avioituivat ja saivat esikoisensa loppuvuodesta 2019. Perhekuvan Hildéneistä voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Chachi ja Jukka Hildén viettivät hääpäivää - "Miten kauniin elämän olemmekaan luoneet"

Lue myös: Chachi Hildén julkaisi hellyyttävän koostevideon raskausajastaan - "Tein tätä 9 kuukautta"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat