Kuva: AOP / Pasi Murto

Kiti Kokkonen avautuu Tanssii tähtien kanssa -ohjelman rankkuudesta: 'Tunnen helpotusta putoamisesta'

08.11.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Ohjelmasta sunnuntaina pudonnut Kiti Kokkonen kertoo, että ohjelma oli rankempi kokemus kuin hän oli kuvitellut.

Näyttelijä Kiti Kokkonen, 47, putosi sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta. Kokkonen on avautunut tuntemuksistaan putoamisen jälkeen Instagram-päivityksessään. Nainen kertoo kirjoituksessaan, että Tanssii tähtien kanssa oli hänelle enemmän kuin pelkkä televisio-ohjelma.

”Sain jollain jännällä tavalla kadotetun osan itsestä takaisin. Ja vaikka syksy on ollut enimmäkseen resurssit ylittävä, fyysisesti ja henkisesti paljon rankempi kuin osasin etukäteen kuvitella - niin luonnollisesti en vaihtaisi päivääkään pois”, Kokkonen kirjoittaa.

Kokkonen myönsi jo suorassa lähetyksessä pudottuaan, että putoaminen oli hänelle myös helpotus. Samaa nainen sanoo myös Instagram-päivityksessään.

”Mietin kotimatkalla, että jos oisin nyt täysissä voimissa niin putoaminen varmaan harmittaisi todella paljon, mutta juuri nyt tunnen helpotusta, kun keho pääsee palautumaan. Tunnen myös suurta kiitollisuutta siitä, että sain tanssia! Hienot kokemukset ja ihmiset jää ikuisesti sydämeen”, Kokkonen kirjoittaa.

Kokkosen tanssipari oli Marko Keränen, joka saa naiselta myös suuret kiitokset päivityksessä. Koko päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Kilpailussa on jäljellä vielä viisi paria. Viime jaksossa kukin pari esitti kaksi tanssia.

Lue myös: Kiti Kokkosen tuore julkaisu sai monet hämmästymään - "Miten hiuspehko mahtui tuonne alle?"

Lue myös: Tanhupallon tarina juontaa vuosikymmenten taakse - "Lopullinen muoto nähtiin Putouksessa"

Kilpailut

Uusimmat