Kuva: AOP

Prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan turvamieheltä hurja väite - Dianallakin oli liitossa syrjähyppy

26.11.2021 14:15 - Minttu Tikkanen

Prinssi Charlesilla on tiedetty olleen onnettomassa liitossa salasuhde, mutta uuden väitteen mukaan niin oli prinsessa Dianallakin.

Prinssi Charlesin, 73, ja prinsessa Dianan surullisenkuuluisa avioliitto rakoili yleisen uskomuksen mukaan siksi, että prinssi Charles oli edelleen rakastunut nuoruuden rakkauteensa, Camilla Parker Bowlesiin, 74, jonka myös myöhemmin nai prinsessan kuoltua. Nyt pariskunnan entinen turvamies Allan Peters kuitenkin astuu julkisuuteen uuden väitteen kanssa, jonka mukaan prinssi Charles ei olisi ollut suhteessa ainoa uskoton.

Peters väittää, että prinssi Charlesin salasuhde herttuatar Camillaan alkoi vasta, kun prinssille selvisi, että prinsessa Dianallakin oli ollut liitossa syrjähyppy. Petersin mukaan prinsessa Dianalla oli suhde myöskin hovin turvamiehenä toimineeseen, Barry Mannakeehen.

Petersin väittämän mukaan prinsessan ja Mannakeen syrjähyppy alkoi kalastusreissulla Balmoralissa vuonna 1985, samana vuonna, kun Mannakee oli aloittanut palveluksensa hovissa. Ajankohtaa tukee osaltaan se, että prinssi Charlesin vuonna 1994 ilmestyneessä elämäkerrassa kerrotaan prinssin ja herttuatar Camillan tapailun alkaneen uudelleen vuonna 1986 eli väitetystä syrjähypystä seuraavana vuonna. Mannakee siirrettiin henkivartijan työstään vuonna 1986 toisiin tehtäviin. Prinsessa Dianan tavoin myös Mannakee menehtyi liikenneonnettomuudessa, tosin jo prinsessaa aiemmin, vuonna 1987.

Peters myös sanoo, että prinsessa Diana itse myönsi syrjähypyn hänelle, kun Peters oli huomannut prinsessan käyttäytyvän omituisesti aina Mannakeen lähettyvillä.

- Ensimmäoset 20 minuuttia hän kiisti sen ehdottomasti. Mutta sitten hän kertoi minulle tarkasti, mitä oli meneillään: hänellä oli jonkinlainen suhde Mannakeehen, Peters muistelee keskusteluaan prinsessa Dianan kanssa.

Peters täsmentää haastattelussa myös, että surullisessa liitossa ei ole syyllisiä.

Kukaan ei ole pahis. Minun näkökulmastani kaikki ovat uhreja. Charles oli valtavan paineen alla mennä naimisiin ja Diana on myös koko prosessin uhri, Peters kuvailee. 

Lue myös: Prinsessan henkivartijan mielipide Kristen Stewartista Dianana: "Kaikista ihmisistä lähimpänä"

Lue myös: Prinsessa Diana suunnitteli uraa Hollywoodissa - halusi ottaa Harryn ja Williamin mukaan

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat