Kuva: Mikko Räsänen

Peter Franzénin tähdittämä fantasiasarja teki huiman avauksen - suomalaisnäyttelijä kiitollinen

13.12.2021 18:15 - Lauri Kujanpää

The Wheel of Time on tänä vuonna eniten katsojia kerännyt ensi-iltasarja Amazon Prime -palvelussa.

Peter Franzén, 50, näyttelee uudessa The Wheel of Time -fantasiasarjassa (suom. Ajan pyörä), joka julkaistiin Amazon Prime -palvelussa 19. marraskuuta.

Deadline-verkkosivusto uutisoi, että The Wheel of Time on tehnyt kovaa tulosta. Sarja on nimittäin kerännyt julkaisussaan enemmän katsojia kuin mikään muu Amazonin sarja tänä vuonna.

- Voimme vahvistaa, että The Wheel of Time on kerännyt tänä vuonna enemmän katsojia kuin mikään muu ensi-ilta. Samalla se on Top 5 -listalla kaikkien aikojen avauksissa. Yritämme juuri selvittää, millaisia mahdollisuuksia meillä on tulevaisuutta varten, studiopomo Jennifer Salke tiedottaa.

Tarkkaa katsojalukua ei paljastettu, mutta Stalke kertoi sen olevan "kymmeniä miljoonia" ensimmäisen kolmen päivän aikana. 

Franzén ilmoitti myös asiasta Instagram-sivullaan.

"Olen todella innoissani siitä, että saan olla tässä mukana", Franzén kommentoi uutista.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä. 

The Wheel of Time perustuu Robert Jordanin kirjoittamaan fantasiakirjasarjaan, jonka osia on myyty maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa kappaletta.

Sarja kertoo Rand al`Thor -nimisesta lammaspaimenesta, jonka kotikylään hyökkää hirviöitä. Lopulta Rand al`Thor saa tietää itsestään enemmän kuin olisi koskaan odottanut, ja selviää, että hänen täytyy taistella Pimeän Valtiasta vastaan

Lue myös: Peter Franzén odotetun fantasiasarjan trailerilla - Amazon julkaisee jättituotannon marraskuussa

Lue myös: Peter Franzén näyttelee Amazonin odotetussa fantasiasarjassa - katso, miltä jättituotanto näyttää

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat