Kuva: AOP

Pirjo Heikkilä aloittaa Pitääkö olla huolissaan? -sarjassa: "Istun hänen penkilleen luottavaisin mielin"

10.05.2022 11:15 - Minttu Tikkanen

Heikkilä on nähty sarjassa aiemmin tuuraajana.

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmasta eläköityvän Kari Hotakaisen, 65, paikalle vakiopanelistiksi astuu koomikko Pirjo Heikkilä, 42. Heikkilän lisäksi panelisteina jatkavat tulevaisuudessakin Miika Nousiainen sekä Tuomas Kyrö ja juontajan paikalla Jenni Pääskysaari

Heikkilälle ohjelma ei ole aivan uusi tuttavuus, sillä hänet on nähty aiemminkin tuurailemassa sarjassa, kun Nousiainen oli 8. tuotantokaudella kirjoitusvapaalla.

- Hotakaisen penkki tuntuu lämpimältä istua. Joskus on inhottavaa istua vieraiden ihmisten sohville, kun tietää, että moni kotona istuu niissä alushousuisillaan. Mutta Kari on onneksi sen verran jäykkä ihminen eikä mikään duudsoni, että istun hänen penkilleen luottavaisin mielin, Heikkilä kuvailee MTV:n tuoreessa tiedotteessa.

Heikkilä kertoo tiedotteessa myös odottavansa huolten ratkomista. 

- Odotan kaikkia huolia innoissani, koska huolet ovat sellaisia asioita, että niistä riittää juteltavaa. Minulla on yksi tuttu jolla on aina kaikki hyvin. Ei olla juteltu vuosiin, Heikkilä murjaisee.

Sarjasta nähdään seuraavaksi jo 12. tuotantokausi, jonka kuvaukset käynnistyvät tällä viikolla. Uuden kauden jaksojen julkaisuajankohtaa ei ole vielä tiedotettu.

Lue myös: Pirjo Heikkilä ideoi uuden podcastinsa koronaeristyksessä: 'Olin jynssännyt jo lampun ja laatikot'

Lue myös: Joonas Nordman tietää, että uutta on keksittävä koko ajan - "Vanhat vitsit eivät muutu ikivihreiksi"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat