Kuva: AOP

Podcast: Susanna Laine koki nuorena, että hänellä oli "ruman tytön sielu": "En varmasti ollut ainoa"

28.05.2022 08:15 - Riia Frost

Susanna Laine tunnetaan muun muassa Salatut Elämät -näyttelijänä ja Farmi -ohjelman juontajana.

Näyttelijä ja juontaja Susanna Laine, 40, vierailee Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa. Laine kertoo muun muassa uudesta kirjastaan Epätäydellisen Naisen Itsetunto, jonka hän on kirjoittanut yhdessä ystävänsä Terhi Ketola Huttusen kanssa.

Ohjelman juontaja Aki Linnanahde, 43, tarttuukin yhteen kyseisen kirjan kohtaan, jossa Laine kuvailee hänellä olleen nuoruudessaan niin sanotusti ”ruman tytön sielu”. Vuoden 2005 Miss Suomi -kilpailun toinen perintöprinsessa joutuukin hieman avaamaan, mistä kyseinen tunne on tullut.

- Olin silmälasipäinen ja pieni, kun taas Tiina oli sellainen kaunotar ja prinsessa, niin minä ehkä koin olevani erityyppinen. Minulla ei ollut koskaan sellaista prinsessavaihetta, vaan kuljin vähän resumeiningillä ja koin, että sellainen prinsessana oleminen ei ole juttuni, Laine avaa.

Laine kiteyttää, että hän mahdollisesti koki tuolloin sielunsa rumaksi, koska näyttelijä ei ollut nuoruudessaan mitenkään suosittu tai ulkoisesti pidetty.

- Tai sellainen tunne minulla ainakin oli, ja uskon, että se oli varmasti monella muullakin, että en varmasti ollut ainoa, Laine toteaa.

- Moni kokee lapsena ja nuorena hirveää epävarmuutta ulkonäöstään ja ulkoisista jutuista ja varmasti kokee vielä aikuisenakin, Laine lisää.

Näyttelijä toteaakin, että itsetunnon kokemus aika usein kulminoituu ulkoisiin juttuihin. Lopuksi Laine heittää ilmoille kysymyksen, jonka jokaisen huonosta itsetunnosta ja ulkonäöllisistä paineista kärsivien olisi hyvä kysyä itseltään.

- Oletko onnellisempi sitten, kun olet saanut ne ulkoiset asiat paremmaksi? Laine pohtii.

Koko haastattelun voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Podcast: Diilistä tuttu miljonääri Noora Fagerström puhuu niukoista ajoistaan - lopulta elämä muuttui

Lue myös: Podcast: Riku Rantala muistelee suomalaisen urheiluhistorian kenties suurinta skandaalia

Kilpailut

Uusimmat