Kuva: AOP / Elmeri Elo

Erika Vikmanin upeissa festarikeikka-asuissa toistuu kaksi kaavaa - "Ulkonäkö menee mukavuuden edelle"

20.07.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Erika Vikman viihdyttää festarikansaa esimerkiksi erilaisissa body-asuissa.

Erika Vikmanilla, 29, on meneillään aktiivinen keikkakesä. Vikmanin keikkakalenteriin on saatu mahtumaan noin 30 kesäkeikkaa. Vikman on tehnyt huiman nousukiidon suomalaisartistien etulinjaan, ja tämä näkyy myös keikkasuosiossa.

Erika Vikman tunnetaan näyttävistä lookeistaan niin kuvauksissa kuin esiintymisissäänkin. Naisen esiintymisasut henkivät laulajan kappaleiden tavoin retrohenkeä ja poptähden itsevarmuutta. 

- Mielestäni lavalle kuuluu panostaa eikä mennä arkiverkkareissa. Se on yleisön kunnioittamista, Vikman sanoo Voice.fi:lle. 

Nainen tinkii lavalla ennemmin mukavuudesta kuin tyylikkyydestä.

- Esiintymiseeni kuuluvat aina korkokengät tai saappaat, koska ulkonäkö menee lavalla mukavuuden edelle.

Tämän kesän festarikeikkavaatteissa toistuu etenkin kaksi kaavaa: bodysuit ja verkkosukkahousut tai ihoa peittävämpi catsuit.

Monet Vikmanin keikka-asut koostuvat ihonmyötäisestä bodysta ja verkkosukkahousuista. Bodyja on nähty monissa väreissä ja materiaaleissa. Usein Vikman on kruunannut body-lookinsa näyttävillä saappailla ja vöillä. Yksi näyttävimmistä luomuksista on vihreä pvc-asu.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Vikman kertoo, että hänen uusin suosikkinsa on musta pvc-body.

- Se on todella rohkea, mutta siinä on mielestäni niin kova asenne, että tunnen olevani supersankaritar se päällä. Aurinkoiselle kelille se tosin on huono, Vikman sanoo.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Jos upotus ei näy, näet kuvan täältä.

Jos tähti ei ole viihdyttänyt festarikansaa bodyssa, hän on luottanut catsuit-asuihin. Vikman on hullaantunut keikkalookeissaan myös cowboy-henkisiin hattuihin.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.Jos julkaisu ei näy, näet kuvan täältä.

Vikman on jo aiemmin kertonut olevansa hyvä tekemään vaatelöytöjä sieltä täältä. Hän kertoo, että osa keikkavaatteista on ostettu käytettynä esimerkiksi Uffilta tai verkkokauppa Vestiaire Collectivesta. Joitain esiintymisvaatteita hän on myös teettänyt itselleen.

Lue myös: Erika Vikman joutui poistumaan lavalta kesken biisin, kertoo nyt syyn - "Aina pelottava kokemus"

Lue myös: IL: Salkkarit-tuottaja harkitsi sarjan tunnarin korvaamista Erika Vikmanin hitillä - "Täydellinen sanoitus"

Kilpailut

Uusimmat