Kuva: Toni Lund

Tunteikkaassa Elämä Lapselle -konsertissa esiintyvät tänäkin vuonna monet tunnetut nimet

13.08.2022 15:15 - Minttu Tikkanen

Konsertissa nähdään muun muassa Juha Tapio ja JVG.

Vuosittaisessa Kummit live: Elämä Lapselle -konsertissa tunnetut kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintyvät kerätäkseen hyväntekeväisyysvaroja lapsipotilaille.

MTV kertoo tuoreessa tiedotteessaan, että tämän vuoden konsertissa esiintyvät muun muassa Juha Tapio, JVG, Elastinen, Erin, Samu Haber, Ramses IIRobin Packalen ja Viivi. 

Konsertin juontavat tänä vuonna Marja Hintikka ja Miska Haakana. Musiikkiesitysten lisäksi nähdään muiden mielenkiintoisten vieraiden puheenvuoroja sekä lapsipotilaiden ja heidän perheinensä tarinoita.

Ohjelmalla on pitkät, jopa 25 vuoden mittaiset perinteet, joita myös Kummien viestintä- ja markkinointijohtaja Matti Valli tiedotteessa ylistää.

"Elämä Lapselle -konsertissa on kyse meille kaikille yhteisestä asiasta ja yhteisistä mahdollisuuksistamme vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Konsertissa kohtaavat upeat perinteet, yhteisöllisyys, tunnelma tunteikkaiden tarinoiden ja vahvan musiikin myötä sekä vaikuttava osallistumismahdollisuus lasten ja nuorten tukemiseen", Valli luonnehtii.

Konsertti esitetään 7. syyskuuta MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomossa. 

Marja Hintikka ja Miska Haakana juontavat tapahtuman. (kuva: MTV)

Lue myös: Valon ja Oivan elämä sai traagisen alun 11 vuotta sitten: "Kuolema oli jatkuvasti lähellä"

Lue myös: Haloo Helsinki on tänä vuonna tärkeän kampanjan keulakuva: "Vastauksemme oli heti selvä"

Kilpailut

Uusimmat