Kuva: Milena Raappana

Paula Vesala paljastaa parisuhteidensa suurimman kompastuskiven - "Se on vaikea todellisuus"

10.09.2022 09:15 - Iiro Myllymäki

Vesala kertoo, että mustasukkaisuus on vaivannut hänen suhteitaan.

Vesala-nimellä musiikkia julkaiseva Paula Vesala, 40, ja Kaija Koo, 59, ovat julkaisseet yhteiskappaleen Nopee hopee. Kaksikko oli kappaleen tiimoilta Iskelmän Iltapäivän Satu Kotosen haastattelussa ja puheeksi tulivat muun muassa uhraukset, joita musiikkimaailman konkarit ovat joutuneet uransa vuoksi tekemään.

Vesala kokee, että naisena esiintyvän taiteilijan ammatissa toimiminen on asettanut haasteita parisuhteille. Aitoa kannustusta on ollut vaikea löytää.

- On ollut suurin kompastuskivi parisuhderintamalla, että ei ole koko elämässä tähän asti saanut aidosti ymmärrystä ja kannustusta siihen. Joka viikonloppu tuhannet ihmiset katsovat ja kuuntelevat sinua ja haluavat sinusta palasen. Se on vaikea todellisuus, Vesala sanoo.

Mustasukkaisuus on vaivannut naisen suhteita.

- Kun uhraa ja antaa niin paljon aikaa tälle työlle, se aiheuttaa mustasukkaisuutta myös niissä ihmisissä, jotka eivät ensin ajatelleet, että se aiheuttaisi, Vesala toteaa.

Kaija Koo lisää, että heidän kaltaistensa suosittujen artistien kumppaneiden tulee olla vahvoja ihmisiä.

- Tässä ammatissa on tavallaan kaikkien omistama. Kumppanin tulee tajuta, että ”voin omistaa hänet tietyssä tilanteessa, mutta muuten tämä ihminen on myös muiden”.

Kaija Koo sanoo, että myös julkisuus vaatii omat uhrauksensa. Hän kokee, että julkisuus on merkittävästi rajoittanut hänen menemisiään ja tekemisiään.

- Ei voi tehdä mitä vain ja mennä minne vain. Tämä on tosi erikoinen ammatti, mutta sitten saamme kokea huippuhetkiä. Ne ovat niin huikeita, että olemme valmiita uhraamaan osan elämästämme, Kaija Koo pohtii.

Vesalan ja Kaija Koon koko haastattelun voit kuunnella alta. Haastattelussa naiset kertovat muun muassa tulevasta Mestarit-kiertueesta, jolle he lähtevät yhdessä Jenni Vartiaisen ja Ellinooran kanssa.

Lue myös: Suomen pop-ikonit yhdistivät voimansa – kuuntele Vesalan ja Kaija Koon uusi single!

Lue myös: Mestarit Areenalla -kohu on nyt saanut päätöksensä: "Kunnioitamme toinen toistemme työtä"

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat