Kuva: Nelonen / Petri Aho

Apu: Jyrki 69 tunnustaa tunteensa Erika Vikmania kohtaan

20.10.2022 13:45 - Iiro Myllymäki

Jyrki 69 kertoo Avulle, että Vain elämää -kuvauksissa tapahtui odottamattomia asioita.

The 69 Eyes -yhtyeen Jyrki 69, oikealta nimeltään Jyrki Linnankivi, 54, on mukana tällä hetkellä käynnissä olevalla Vain elämää -kaudella. Mukana on myös Erika Vikman, 29, ja hänen ja Jyrki 69:n suhteen laadusta on spekuloitu jo jonkin aikaa. Nyt Jyrki 69 avaa tuntemuksiaan Apu-lehden haastattelussa.

Hän kertoo, että Vikmanin osallistuminen oli ratkaisevassa roolissa siinä, että hän itse lähti ohjelmaan mukaan.

- Kun näin Erika Vikmanin olevan mukana, asia oli sillä selvä. Hän on mielestäni coolein ja kiinnostavin artisti, mitä Suomessa on, Jyrki 69 sanoo Avulle.

Hän kokee, että Vikman tuo suomalaiselle musiikkikentälle jotain, mitä siellä ei ole aiemmin nähty. Hänen mielestään Vikman on käänteentekevä artisti.

Erika Vikmanin ja Jyrki 69:n välillä vallitsevan kemian pystyy näkemään Vain elämää -jaksoista. Onko kaksikon välillä kuitenkin muutakin kuin pelkkää ystävyyttä? Jyrki 69 on aiemmin sanonut Me Naisten haastattelussa olevansa rakastunut mies, mutta hän ei kertonut rakkautensa kohteen nimeä julkisuuteen. Apu-lehden haastattelussa mies sanoo, että Vain elämää on osaltaan performanssia, mutta kaikki mitä siellä tapahtuu, on todellista.

- Tunteet ovat aitoja. Kuvauksissa tapahtui asioita, joihin en ollut osannut varautua. Ne näkyvät ruudussakin. Ja tarina jatkuu, Jyrki 69 sanoo.

Häneltä kysytään suoraan, mikä hänen suhteensa on Erika Vikmaniin.

- Palvon häntä, Jyrki 69 vastaa.

Mies on kuvaillut aiemmin Voice.fi:n haastattelussa Vikmania Suomen kovimmaksi rocktähdeksi. Pääset kuuntelemaan haastattelun kokonaisuudessaan alta tai Podplaysta.

Lue myös: Jyrki 69: "Erika Vikman on Suomen kovin rokkitähti"

Lue myös: Erika Vikman meni katsomaan Kikka!-elokuvan, nostaa yhden kohtauksen esille somessa - "Järkyttävää"

Lähteet: Apu, Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat