Kuva: AOP / AOP

Jyrki 69 julkaisi yhteiskuvan Erika Vikmanin kanssa - some riemastui ylistämään kaksikkoa

24.10.2022 16:45 - Sanni Seppä

Erika Vikman ja Jyrki 69 tähdittävät tällä hetkellä myös Vain elämää -ohjelmaa.

Artisti Jyrki 69, 54, on julkaissut Instagramissaan yhteiskuvan artisti Erika Vikmanin, 29, kanssa. Kaksikko tähdittää uusinta Vain elämää -kautta, ja kuva onkin otettu Hirvensalmella. Somessa ihastuttaneessa kuvassa kaksikko on kuin kaksi marjaa, ja heillä on molemmilla päällään tummanpuhuvat vaatteet. Jyrki 69 on pukeutunut mustiin nahkahousuihin, mustaan paitaan ja tummiin aurinkolaseihin. Vikmanilla taas on päällään musta body, johon on yhdistetty vyö, josta roikkuu näyttäviä hapsuja. Jalassaan Vikmanilla on nahkaiset pitkävartiset kengät sekä verkkosukkahousut.

"Halloween on tuloillaan. Miten te vampyyrit aiotte pukeutua tänä vuonna? Suomen cooleimmat Halloween-bileet ens perjantaina klo 20. Silloin on MUN ilta", seuraavaa Vain elämää -jaksoa tähdittävä Jyrki 69 kirjoittaa kuvatekstissä.

Kaksikon suhteen laatu on herättänyt paljon keskustelua ja spekulaatioita viime aikoina, ja yhteiskuva onkin riemastuttanut somessa. Kuva on kerännyt valtavasti kehuja Instagramissa.

"Rakastan tätä kuvaa niin paljon"

"Näytätte niin hyviltä yhdessä"

"Wau miten tyylikäs kuva teistä", kommenteissa ylistetään.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jyrki 69 on puhunut Vikmanista erittäin kauniiseen sävyyn viime aikoina, ja hän on sanonut Vikmanin olleen syy lähteä Vain elämää -ohjelmaan. Lisäksi hän on kehunut Vikmania muun muassa kaikista cooleimmaksi ja kiinnostavimmaksi artistiksi. 

Lue myös: Erika Vikman kertoo tulleensa selkään puukotetuksi musiikkialalla: "Mielistelijöiden ala"

Lue myös: Apu: Jyrki 69 tunnustaa tunteensa Erika Vikmania kohtaan

Lue myös: Erika Vikman meni katsomaan Kikka!-elokuvan, nostaa yhden kohtauksen esille somessa - "Järkyttävää"

Kilpailut

Uusimmat