Kuva: Sari Soininen/Yle

Aivan uudenlainen viihdeohjelma rantautuu Suomeen - juontajina Jenni Poikelus ja Riku Rantala

19.11.2022 17:15 - Minttu Tikkanen

Ohjelmaformaatti saapuu Ruotsista, missä se on kerännyt suurta suosiota.

Lauantai-illat saavat alkuvuodesta aivan uudenlaisen viihdeohjelman, kun Hengaillaan-formaatti rantautuu Suomeen.

Ruotsista lähtöisin oleva tietovisailu tuo klassiseen tietokilpailuun uutta twistiä, sekä yhdistää siihen livemusiikkia ja julkisuudesta tuttuja vieraita. Ohjelmaa luotsaavat Jenni Poikelus ja Riku Rantala. Tiedotteessa kuvaillaan asetelman tuovan ohjelmaan jotain ihan uutta. 

"Hengaillaan vie julkisuudesta tutut kisaajat studiossa sekä katsojat kotisohvilla junamatkalle kohteisiin ympäri maailman testaamaan tietouttaan tietovisakysymyksissä. Aihealueina on kaikkea nykyviihteestä historiaan, musiikkiin, taiteeseen, urheiluun ja maantietoon", tiedotteessa kuvaillaan.

Poikelukselle livelähetykset ovat tuttuja jo radiosta, mutta television tekeminen jännittää häntä silti uudella tavalla.

"On superkutkuttavaa päästä viettämään lauantai-iltoja liveyleisön ja kotikatsomoiden kanssa! Vaikka suorat lähetykset ovat tuttuja radion puolelta, niin television suorissa lähetyksissä on omanlaista taikaa ja jännitystä. Onneksi ansioitunut travelleri Riku Rantala on rinnallani tarjoamassa turvaa, taitoa ja tietoa eri matkakohteista", Poikelus kuvailee.

Uutuusohjelma alkaa Yle TV1 -kanavalla ja Yle Areenassa 28. tammikuuta.

Lue myös: Kevät hemmottelee ohjelmannälkäistä - monet suosikkisarjat tekevät odotetun paluun

Lue myös: IS: Ensitreffit alttarilla 2.0 -versiossa parit eivät todellisuudessa menekään naimisiin

Kilpailut

Uusimmat