Kuva: Niko Karlsson

IS: JVG valloittaa Olympiastadionin - kertovat nyt rehellisesti yhtyeensä jatkosta

22.11.2022 11:15 - Sanni Seppä

Monet pitävät konserttia Olympiastadionilla isona virstanpylväänä.

Lukuisista hiteistään tunnettu rap-duo JVG ilmoitti valloittavansa Olympistadionin ensi kesänä, kun yhtye järjestää Vuodet ollu tuulisii -konsertin stadionilla. Konsertti Olympiastadionilla on monille yhtyeille ja artisteille varsinainen uran huipentuma ja niin suuri saavutus saattaakin herättää faneissa huolen myös uran päättymisestä. JVG on kuitenkin kertonut Iltasanomille, ettei kyseinen konsertti ole merkki uran loppumisesta tai edes tauolle jäämisestä. 

- Miksi me lopetettaisiin unelmaduuni, jonka olemme saaneet? Ville Galle toteaa. 

Fanien ei siis tarvitse pelätä, että yhtyeeltä tulisi yllätysilmoitus uran lopettamisesta ensi vuonna. 

- Elokuussa ei tulla uutisoimaan, että JVG jää tauolle tai lopettaa. Eikö se kannattaisi sitä paitsi sanoa nyt, että liput saisi varmasti myytyä? Jare Brand sanoo. 

JVG on saavuttanut vuosien varrella paljon. Rap-duo on julkaissut lukuisia hittejä ja onpa heistä julkaistu dokumenttielokuva ja kirjakin. Isojen hittien syntymisessä on artistien mielestä kuitenkin aina kaksi puolta. Yksi JVG:n isoimmista hiteistä on vuonna 2019 julkaistu kappale Ikuinen vappu.  

- Ikuinen vappu oli niin iso biisi, että se on artistille siunaus ja kirous. Siihen jää vuosiksi jumiin. Mietimme sen jälkeen studiossa pari vuotta, miten se tapahtui, Ville Galle kertoo. 

Pelko siitä, että parhaat hitit oli jo kirjoitettu, on kuitenkin ollut loppujen lopuksi turha. JVG julkaisi viime kesänä kappaleen Amatimies, ja se on ollut yksi tämän vuoden suosituimpia biisejä. Kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 12 miljoonaa kertaa. Yhtye julkaisi lokakuussa myös uusimman albuminsa Mun tapa pelata.

Lue myös: JVG muistelee uransa kohokohtia - "Sitä oli aika ihmeissään"

Lue myös: JVG:n uudella albumilla kuuluu koettu matka - "Välillä on ollut rankkaa"

Lue myös: JVG:n uusi albumi rikkoi heti platinarajan: "Tekotavaltaan hyvin erilainen kuin aikaisemmat levyt"

Lähde: Iltasanomat

Kilpailut

Uusimmat