Kuva: Laura Kiuru

Antti Tuisku valmistui uuteen ammattiin - julkaisi saavutuksestaan tunteikkaan päivityksen

28.11.2022 14:15 - Sanni Seppä

Tuisku kertoi uudesta aluevaltauksesta tämän vuoden tammikuussa.

Artisti Antti Tuisku, 38, on valmistunut uuteen ammattiin. Uusi aluevaltaus ei suinkaan koske musiikkibisnestä kuten voisi kuvitella, vaan Tuisku on valmistunut ratkaistukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Tuisku kertoi asiasta ensimmäisen kerran tämän vuoden tammikuussa Instagramissaan ja nyt hän onkin julkaissut päivityksen, jossa hän kertoo valmistuneensa ammattiin. Hän on kirjoittanut päivitykseen liikuttavan yksinpuhelua sisältävän kuvatekstin.  

"Antti, olen hämmentynyt siitä, miten tässäkin asiassa sinä lopulta pääsit maalin asti. Olen seurannut sivusta, miten oman jaksamisen kustannuksella et kykene ajattelemaankaan vaihtoehtoa, missä voisit jättää jotain kesken. Olen nähnyt, että olet ollut väsynyt. Olen nähnyt, että olet ollut viimeisten kuukausien aikana poissaoleva ja alakuloinen. Olen nähnyt, että olet itkenyt tavallista enemmän. Siksi haluaisin, että juuri nyt pysähdyt miettimään, mitä juuri saavutit", Tuisku kirjoittaa.

Artisti kehottaa tekstissä itseään nauttimaan ja osoittamaan kiitollisuutensa myös luokkakavereilleen, joiden hän kertoo tekstissään olleen todella isona apuna läpi opiskelumatkan. Hän sanoo tekstissä olevansa kiitollinen myös siitä, että häntä on kohdeltu koulussa kuin ketä tahansa muuta.

"Se, että koko luokka on suhtautunut ja ottanut sinut vastaan kuin kenet tahansa muut, on selkeästi ollut sinulle tärkeää. Se kertoo mm siitä, että olet saanut opiskella sellaisten hienojen ihmisten parissa, jotka arvostavat ihmistä kaiken kuoren, statuksen ja saavutusten takana paljon enemmän. Sinä, jos kuka, tiedät, ettei aina näin ole", Tuisku kertoo.

Artisti kiittää kirjoituksessaan myös opettajiaan ja hän muistuttaa tekstissä itseään olemaan viisaampi omista voimistaan ja siitä, mihin artisti todella kykenee.

"Koska sinä olet hyvä ja täydellinen ja minun mieleeni juuri tuollaisena jo nyt", Tuisku kirjoittaa.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Antti Tuiskun uran viimeinen keikka nähdään Ruisrockissa - artisti perustelee päätöstä

Lue myös: Anna: Antti Tuisku koki valtavia ulkonäköpaineita nuorempana: "Halusin olla isompi ja miehekkäämpi"

Lue myös: HS: Antti Tuisku jättää musiikkialan: "Olen jäämässä kokonaan pois"

Kilpailut

Uusimmat