Kuva: AOP / Tomi Natri

Plusmissinä tunnettu Marjaana Lehtinen meni salaa naimisiin - jakoi ihanat yhteiskuvat häämatkalta

17.01.2023 13:15 - Iiro Myllymäki

Marjaana Lehtinen avioitui lokakuussa pitkäaikaisen miesystävänsä kanssa.

Entinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen, 40, on mennyt naimisiin Tomi-puolisonsa kanssa. Lehtinen kertoo asiasta Instagramissa, minne hän on jakanut kuvia pariskunnan häämatkalta.

”Kyllä vaan tälle upealle reissulle on toinenkin syy kun vaan mun pyöreät 40. Ollaan menty lokakuussa salaa naimisiin ja nyt ollaan siis häämatkalla”, Lehtinen kirjoittaa.

Lehtinen on ollut pitkään yhdessä aviomiehensä kanssa. Parilla on kaksi lasta.

”17 vuotta meni koeajalla ennen rengastusta. Saa onnitella”, Lehtinen kirjoittaa samaisessa päivityksessä.

Pari on häämatkalla Malediiveilla. Naimisiinmenosta kertovan päivityksen voi katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Päivitykseen on tullut paljon ilahtuneita onnittelukommentteja.

Instagramin tarinoiden puolella Lehtinen kertoo, että lokakuussa suoritettiin vihkiminen, mutta varsinaiset juhlat ovat vielä edessäpäin.

"Juhlat ja 'siunaus' on sitten joskus pienimuotoisesti luultavasti Santorinilla ihan vain lähimmille", Lehtinen kirjoittaa.

Nainen kertoo lisäksi videolla, että pari on kertonut naimisiinmenosta vain omille lähisukulaisilleen. Nainen lisää, että pitää liiton myötä oman sukunimensä, samoin kuin puolisonsakin.

Instagramin tarinat ovat näkyvillä julkaisustaan 24 tuntia.

Lehtinen nousi julkisuuteen vuonna 2017 voittaessaan Miss Plus Size -kilpailun. Hän on aiemmin laihduttanut 80 kiloa, ja hänet tunnetaan kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Nainen on toiminut muun muassa mallina ja somevaikuttajana.

Lehtinen on aiemmin jakanut yhteiskuvan rakkaansa kanssa ja kertonut, että he ovat pitäneet yhtä siitä saakka, kun hän oli 22-vuotias.

”Sä rakastit mua silloinkin, kun muut käänsivät katseensa pois. Tai kun vaaka näytti 170kg ja crocsit olivat ainoat ”kengät”, mitkä meni jalkaan, silti mun hymy sai sut aina sulamaan, etkä kiinnittänyt huomiota mun kiloihin", Lehtinen kirjoitti.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Lue myös: Miss Plus Size Marjaana Lehtinen avoimena lapsuudestaan - puutetta ehjistä kengistä ja puhtaista vaatteista

Lue myös: Marjaana, 36, nöyryytyksistä tähteyteen: oma vaatemallisto, kansainväliset muotikuvaukset ja kirja

Kilpailut

Uusimmat