Kuva: MTV3

Vihaviestejä, uhkauksia ja ihmetystä - Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen 25 vuoden ikäero herätti hämminkiä jopa lähipiirissä

03.03.2023 12:15 - Sanni Seppä

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tuoreimmassa jaksossa vieraillaan Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen luona.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tuoreimmassa jaksossa Veitola vierailee Sami Uotilan, 52, ja Kerttu Rissasen, 27, luona. Pariskunnan rakkaustarina sai alkunsa Salatut elämät -sarjan kuvauksissa. Uotilan ja Rissasen välillä on 25 ikäeroa ja se onkin ollut iso pala purtavaksi osalle ihmisistä. Veitola kysyy jaksossa, miten ulkopuoliset ovat suhtautuneet pariskunnan ikäeroon. 

Uotila sanoo ymmärtävänsä, että iso ikäero saattaa herättää ihmisissä hämmennystä, mutta vihapuhetta on mahdoton käsittää.

- Jos ikäero on tosi iso, niin ymmärrän, että yleisö yskäisee. Jotenkin tajuan sen. Mutta se, että joku alkaa lähettämään vihaviestejä, että jos et seurustele oman ikäisen kanssa niin viemme sinut saunan taakse ja kuohimme sinulta pallit irti. Mietin, että miksi se ikäero menee niin paljon tunteisiin? Uotila pohtii. 

Myös pariskunnan lähipiirissä suhde herätti ensialkuun ihmetystä. 

- Olihan siinä muutama joka vähän yski, Uotila sanoo. 

- Jotkut läheiset eivät tuominneet, mutta ihmettelivät tosi paljon. Minusta tuntui, että alussa ihmiset hirveästi varmistelivat minulta, että ei kai minua nyt jotenkin käytetä hyväksi. Se oli minusta jopa vähän loukkaavaa, koska ihan niin kuin olisin niin tyhmä, että minua voitaisiin vain käyttää hyväksi, Rissanen miettii.  

Vaikka tänä päivänä läheisetkin ovat jo tottuneet kaksikon isoon ikäeroon ja hämmennystä ei ole enää ilmassa, olisi pariskunta kuitenkin kaivannut alkuaikoina ihmettelyn sijaan kannustusta.

- Silloin kun ihminen on rakastunut, niin totta kai hän haluaisi kuulla esimerkiksi hyvän kaverin sanovan, että 'hei mahtavaa, onneksi olkoon', eikä 'miksi?', Uotila toteaa.

- Se oli hassua. Ensireaktio oli se, että ai miksi olette yhdessä, Rissanen komppaa. 

Yökylässä Maria Veitola

MTV3

9.3.2023

Kello 21.00

Lue myös: Jade Nyström tajusi oleellisen asian kauneusoperaatioistaan - "En yhtään ajatellut mistä minä tykkään"

Lue myös: Pilvi Hämäläinen avautuu tv:ssä olleensa sovinisti: "Olin sitä mieltä, etten ole kuin muut naiset"

Lue myös: Katja Ståhl kertoo tv:ssä rehellisesti vaikeista vuosistaan: "Olin ihan pihalla"

Kilpailut

Uusimmat