Kuva: Jukka Lintinen/Yle

Jukka Lindström luotsaa uutta komediallista keskusteluohjelmaa: "Hulvattoman hauska"

17.03.2023 09:15 - Minttu Tikkanen

Lindströmin rinnalla keskustelevat vaihtuvat vieraat.

Koomikko ja toimittaja Jukka Lindström aloittaa täysin uuden keskusteluohjelman luotsaamisen. Kovan viikon ilta -sarjassa ruoditaan viikon tärkeimmät puheenaiheet vaihtuvien toimittajien ja koomikoiden kanssa.

Nyt on Lindströmin mukaan kreivin aika aloittaa poliittisen satiirin tekeminen, sillä kevään eduskuntavaaleista riittää taatusti puhuttavaa.

“Kevät on poliittisen satiirin kannalta äärimmäisen kiinnostava. Vaalit ja uusi hallitus tulossa! Uskon vakaasti, että jälleen kerran suomalaiset poliitikot auttavat meitä tekemään hulvattoman hauskan ohjelman", Lindström toteaa Ylen tiedotteessa.

Aikaisemmin Lindström on nähty muun muassa Noin viikon uutisissa, ja ohjelman faneille onkin luvassa iloisia uutisia, sillä Lindström lupailee huumorin olevan uutuusohjelmassakin tyyliltään hyvin samaa.

“Naama ruudussa ja huumorin tyyli ovat samat kuin ennen, mutta keskustelu ja vieraat ottavat Kovan viikon illassa suuremman roolin”, Lindström kuvailee.

Uutuusohjelma alkaa Yle Areenassa ja Yle TV1 -kanavalla 15. huhtikuuta jaksolla, jossa vierailevat näyttelijä-käsikirjoittaja Niina Lahtinen, politiikan toimittaja Jari Hanska ja viestinnän ammattilainen Lotta Backlund.

Lue myös: Antti Holma juontaa pian uutuusohjelmaa, jota ei ole Suomessa aiemmin nähty

Lue myös: Aku Sipolan sketsihahmo voitti Putouksen

Lue myös: Suosikkiohjelma Suurmestari palaa uusin jaksoin ja kilpailijoin - mukana nimekkäitä koomikoita

Kilpailut

Uusimmat