Kuva: Emmi Moilanen

Salatut elämät -tuotanto muistaa menehtynyttä Jasmin Voutilaista - kaunis päivitys julki

20.03.2023 10:15 - Iiro Myllymäki

Salatut elämät muistelee 27-vuotiaana kuollutta näyttelijää Instagram-päivityksessä.

Iltalehti uutisoi sunnuntaina, että Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen on menehtynyt 27 vuoden ikäisenä. Nyt Salatut elämät on reagoinut näyttelijän kuolemaan virallisella Instagram-tilillään. Salatut elämät on julkaissut kuvan Voutilaisesta kauniin tekstin kera.

”Salatut elämät -työyhteisö on syvästi järkyttynyt ja surullinen saatuaan tiedon Jasmin Voutilaisen poismenosta. Jäämme suurella kaipauksella muistamaan Jasminia, joka työpaikallamme tunnettiin hauskana, luotettavana ja taitavana kollegana sekä meille tärkeänä ryhmän jäsenenä”, päivityksessä kirjoitetaan.

Lopuksi julkaisussa esitetään osanotot Voutilaisen omaisille ja läheisille ja toivotaan kunnioitusta heidän surutyölleen.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun tästä linkistä.

Monet Salkkareiden näyttelijät ovat reagoineet päivitykseen kommenteilla. Sydänemojeita kommentteihin ovat laittaneet Johanna Anttila, Monika Lindeman, Mia Ehrnrooth ja Hanna Kinnunen.

Voutilainen näytteli sarjassa Aino Kaukovaaraa viime vuoteen asti. Hän aloitti roolihahmon esittämisen vuoden 2015 spin off -elokuvassa Nightmare 2 – Painajainen jatkuu.

Voutilainen oli kertonut somessa avoimesti kamppailustaan mielenterveysongelmien kanssa ja esimerkiksi masennusdiagnoosistaan.

Lue myös: IL: Salatuissa elämissä näytellyt Jasmin Voutilainen on kuollut 27-vuotiaana

Kilpailut

Uusimmat