Kuva: MTV

Elina Gustafsson vastaa Yökylässä-jakson nostattamaan "paskamyrskyn tynkään" - etenkin hampaidenpesu ihmetytti

23.03.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Maria Veitola vieraili ohjelmassaan Elina Gustafssonin ja Ansku Bergströmin luona, ja netissä on kommentoitu jaksoa osin hämmentyneinä.

Tänään MTV3:lla esitettävässä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Maria Veitola menee vierailemaan tanssija Ansku Bergströmin, 37, ja ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin, 31, luokse. Jakso julkaistiin jo aiemmin MTV Katsomon puolella, ja jotkut osat herättivät monessa katsojassa kummastusta. Nyt Gustafsson vastaa näkemiinsä nettikommentteihin Instagram-päivityksessään.

”Kuulin huhua, et ois jotain paskamyrskyn tynkää somessa meidän Yökylässä-jakson tiimoilta… Päätin hieman tutustua aiheeseen ja löysinkin Facebookista mitä hulvattomimpia kommentteja meidän lehtijuttujen alta.Ootin hyvän asennon frendien luona ja aloin lukea parhaimpia kirjoituksia ääneen ja naurettiin”, Gustafsson kirjoittaa.

Erityisesti ihmisten kulmakarvoja kohotti kohta, jossa pariskunta paljasti pesevänsä hampaansa yhteisellä hammasharjalla. Entinen nyrkkeilijä vastaa tästä heränneisiin reaktioihin.

”Joo, meillä on yhteinen hammasharja, mut en mä kyllä kenenkään muun hammasharjalla pesisi… Toistemme likaisia alushousuja ei olla vielä käytetty, eikä pyyhitty samaan vessapaperiin”, Gustafsson kirjoittaa.

Hän kertoo saaneensa kuulla viestillä, että eräs hammaslääkärikin pesee hampaansa samalla harjalla kumppaninsa kanssa.

Instagram-päivityksen perusteella myös Gustafssonin sukupuolen ilmaisu on nostettu ihmettelyn kohteeksi.

”Mä en yritä olla poika, mut syntinen lespo kyllä”, nainen toteaa.

Gustafsson on merkinnyt päivitykseen Veitolan, jolta hän vielä pyytää vahvistusta sille, että tämä viihtyi pariskunnan seurassa. Veitola on vastannut tähän kommenteissa.

”Mä viihdyin tosi, tosi hyvin. Ihanaa oli päästä hetkeksi teidän rakkauskuplaan. Myötäilo paras ilo!” Veitola kirjoittaa.

Päivityksen pääsee katsomaan alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Yökylässä Maria Veitola -jakso esitetään MTV3:lla tänään torstaina kello 21.

Lue myös: Elina Gustafsson ja Ansku Bergström avautuvat tv:ssä parisuhdekriiseistään - "Ellua tullaan tosi paljon iskemään"

Lue myös: Iholla: Elina Gustafssonin sydäntäsärkevä hetki kouluvierailulla - kysymys lesboudesta hätkähdytti

Kilpailut

Uusimmat