Kuva: MTV3

Maria Veitola tekee paljastuksen kohauttaneesta Andy McCoy -jaksosta - oikoo sitkeän harhaluulon

14.04.2023 11:15 - Sanni Seppä

Veitola kertoo saaneensa jakson myötä poikkeuksellisen paljon palautetta, joista osa on ollut järkyttävää luettavaa.

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola, 50, vieraili Yökylässä Maria Veitola -ohjelman 8. kauden toiseksi viimeisimmässä jaksossa rokkarilegenda Andy McCoyn, 60, luona. Vierailu ei kuitenkaan sujunut kovin mukavissa merkeissä, vaan McCoy päätyi tylyttämään ja haukkumaan Veitolaa useaan otteeseen jakson aikana.

- Miksi sä annat itsestäsi aina niin huonon kuvan? Kylmäverinen bitch. Niin jengi kelaa, toteaa McCoy Veitolalle yhdessä kohtaa. 

Veitola on ottanut kohauttaneeseen jaksoon kantaa jo aiemmin Instagramissaan, kun hän kertoi, että kyseinen vierailu oli yksi hänen raskaimmista reissuistaan. McCoy oli pyytänyt häneltä anteeksi käytöstään, mutta ahdistava vierailu oli silti jäänyt vaivaamaan.

Nyt juontaja on raottanut somessaan lisää rajua jaksoa. Hän kertoo saaneensa jaksosta poikkeuksellisen paljon palautetta ja jotkut ovat jopa kyselleet, että onko moista materiaalia ollut pakko tehdä ja näyttää.

"Andyn jaksosta on tullut poikkeuksellisen paljon palautetta, enkä oo itse halunnut siitä kauheasti lausua. Sen verran voisin kommentoida palautteita, kun jotkut ovat kyselleet, että onko tämmöstä pakko tehdä ja näyttää. Siihen oon saanut vastauksen niiltä lukuisilta katsojilta, jotka ovat löytäneet jaksosta saman jännitteen kuin lapsuudenkodistaan tai parisuhteestaan, ja he ovat pitäneet äärimmäisen tärkeänä, että tälläistä menoa, mikä on valitettavan totta monessa suomalaiskodissa, näytetään myös autenttisena telkkarissa", Veitola kertoo.

Kaikki eivät ole suhtautuneet lämpimästi tai edes rakentavasti kyseiseen jaksoon, vaan juontaja on saanut jakson myötä todella kylmää kyytiä. Osalla on ollut myös sitkeä harhaluulo, että Veitolan kysymyksiä ja kommentteja oltaisiin sensuroitu ohjelmasta. Veitolan mukaan näin ei kuitenkaan ole.

"Jotkut ovat myös itsepintaisesti sitä mieltä, että minä olen se provosoiva kusipää, joka sai Andyn hermostumaan, ja että ohjelmasta on vain leikattu pois mun vittuilut Andylle. No, vannon, ei ole. Kaikki likaiset syöttöni on mukana ohjelmassa. Ilmeisesti aina on ihmisiä, joiden mielestä väkivalta ja sillä uhkailu on kohteen, ei tekijän syytä. Se on järkyttävää".

"Tiedän myös, että monen mielestä oon ihan vitun ärsyttävä siilitukkainen feministiakka, mutta oon silti hämmentynyt, kuinka Andyn jakso sai kaikki möröt ja örkit ulos onkaloistaan toivomaan mulle enemmän kipua ja jopa kuolemaa. En voi vaan käsittää tällaista pimeyttä ja vihaa", Veitola kirjoittaa Instagramissaan.

Veitola kertoo, että yökyläilyistä on kuitenkin jäänyt päällimmäiseksi hyvä fiilis.

"No, se oli vain yksi jakso, päällimmäisenä mielessä monet kauniit kohtaamiset ja syvälliset keskustelut. On mahtavaa opiskella ihmisyyttä ja jakaa nämä sykähdyttävät seikkailut meidän turvallisen kuvaustiimin kanssa", juontaja toteaa.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Maria Veitola puhuu nyt kohauttaneesta Andy McCoy -jaksosta: "Yksi raskaimmista reissuistani"

Lue myös: Andy McCoy haukkuu Maria Veitolan pystyyn tv:ssä - "Pidä vain turpasi kiinni"

Lue myös: Maria Veitolan 50-vuotissynttäreillä oli osuva teema - katso kuvat julkkisten ilakoivista tyyleistä

Kilpailut

Uusimmat