Kuva: MTV

Bachelor-Anton erosi Minnasta pian kuvausten päätyttyä - "Nousua seuraa yleensä vauhdikas lasku"

26.04.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Anton valitsi Bachelor Suomessa Minnan, mutta suhde ei kestänyt kauaa.

Bachelor Suomi -kausi on tullut päätökseensä. Tiistaina esitetyssä finaalijaksossa nähtiin, että Anton Aaltonen valitsi Minnan ja Sami Toiviainen puolestaan antoi viimeisen ruusunsa Nealle.

Aaltonen kertoo nyt Instagram-päivityksessä, miten suhteelle Minnan kanssa kävi kameroiden sammuttua. Hän kertoo, että kaksikko ei ole enää yhdessä.

”Viimeinen kuvattu kohtaus Kreetalla päättyi niin kuin sen kuuluikin päättyä. Omat tunteet nousi pintaan jo ekasta keskustelusta lähtien, ja kasvoivat kasvamistaan reissun edetessä. Lopussa aito ilo ja onni potentiaalisen elämänkumppanin löytymisestä oli ylimmillään”, Aaltonen kirjoittaa.

Hän kuvailee ohjelmaa tunteiden vuoristoradaksi.

”Mutta, kuten vuoristorataan kuuluu, nousua seuraa yleensä vauhdikas lasku, ja se alkoikin varsin nopeasti lentokoneen pyörien osuttua Helsinki-Vantaan pinnalle. Aika piakkoin jo selvisi, että tämä tarina ei onnellista loppua tule saamaan, muutamista valonpilkahduksista huolimatta”, Aaltonen kirjoittaa päivityksessään.

Hän kertoo oppineensa paljon Bachelor-kokemuksestaan. Hän on oppinut, että toisen ihmisen kanssa kaikki lähtee kunnioituksesta, toisen kanssa olemisen tulee olla lähtökohtaisesti helppoa ja elämään saa ikuisia muistoja, kun vain tuntee, elää ja nauttii.

”Näin kahdeksan kuukautta kuvausten alkamisen jälkeen, olen tavallaan samassa pisteessä, kun viime syyskuussa Kreetalle lähtiessä. Sielu avoinna, kirkas pilke silmäkulmassa, mutta kypsempänä kohtaamaan sen, mitä rakkaus voi elämääni tuoda”, Aaltonen summaa.

Koko päivityksen voi katsoa alta tai tästä linkistä.

Mies on antanut MTV Uutisille haastattelun, jossa hän kertoo väleistään Minnan kanssa kuvausten jälkeen.

- Noin kuukauden päivät siinä meni, ennen kuin todettiin, että on aika ottaa etäisyyttä. Ollaan enemmän ja vähemmän pidetty yhteyttä tämän reilun puolen vuoden aikana. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin kyllä se, että eipä oikeastaan olla oltu pitkään aikaan kovin tiiviisti yhteyksissä, Aaltonen sanoo.

Mies kertoo, että tunteiden viilenemiseen Minnan kanssa on monia syitä.

- Huomattiin varmasti molemmat toisissamme sellaisia piirteitä, jotka vaan oli sitten sen verran merkitseviä, ettei niiden kanssa yhteiselämää kovin tiiviisti voinut jatkaa, Aaltonen kertoo.

Lue myös: Bachelor Suomen naiset jakautuvat kahteen leiriin ryhmätreffeillä - Antonilla asiasta selkeä mielipide

Lue myös: Haaveiletko osallistumisesta rakkausrealityyn? Tuottaja kertoo, mitä hakijoilta odotetaan

Lähde: MTV Uutiset

Kilpailut

Uusimmat