Kuva: AOP / Tomi Natri

Maria Veitola tekee paljastuksia Yökylässä-ohjelman kulissien takaa - napakka vastaus kysymykseen seksin harrastamisesta

27.04.2023 14:15 - Iiro Myllymäki

Maria Veitola on vastannut Instagramissa seuraajiensa kysymyksiin Yökylässä Maria Veitola -ohjelman teosta.

Toimittaja-juontaja Maria Veitola, 50, on tehnyt palkittua Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaa jo kahdeksan kauden ajan. MTV:llä esitettävässä ohjelmassa nainen yöpyy tunnettujen suomalaisten luona ja keskustelee heidän kanssaan heidän elämiinsä liittyvistä teemoista.

Nyt Veitola on vastannut Instagramissa seuraajiensa kysymyksiin ohjelman tekoon liittyen. Hän kertoo julkaisussaan, että erityisesti häneltä on kysytty, onko hän ystävystynyt yökyläilyn myötä joidenkin kanssa. Veitola kertoo, että valtaosa hänen tärkeimmistä ystävistään ei ole julkisuuden henkilöitä, mutta yökyläilyn kohteilla on erityinen paikka hänen sydämessään.

”Oon saanut yökyläilyiden tiimoilta pari erittäin hyvää ystävää, tasapainon vuoksi vaihdan parin kohdalla kadun toiselle puolelle”, Veitola kirjoittaa.

Hän kertoo nähneensä vapaa-ajallaan muun muassa edelliskaudella nähtyjä Ansku Bergströmiä ja Elina Gustafssonia.

”Joidenkin kanssa nähdään joskus oikein tarkoituksella ja vapaa-ajalla, ja se on aina ihanaa. Nyt sain brunssikutsun Ellun ja Anskun uuteen kotiin. Käytiin läpi söpöläisten maailmanympärysmatkaa ja päivitettiin muita tilanteita”, Veitola kertoo.

Veitola on jakanut tästä kohtaamisesta kuvia päivityksessään. Sekä Bergström että Gustafsson ovat myös kommentoineet julkaisua ja kiitelleet häntä kylässä käymisestä. Päivityksen voit katsoa alta. Jos se ei näy alla, pääset katsomaan sen tästä linkistä.

"Mun työhön ei kuulu seksi"

Veitola on vastannut seuraajiensa kysymyksiin yksityiskohtaisemmin Instagramin tarinoiden puolella. Tarinat ovat nähtävissä 24 tuntia julkaisun jälkeen, mutta Veitola on tallentanut ohjelmaan liittyvät vastaustarinat profiilistaan löytyviin tarinoiden kohokohtiin. Tarinoissaan nainen kommentoi muun muassa kysymystä ohjelmassa syntyneistä ystävyyksistä.

”Hyvä ja tärkeä ystävä yökyläilyn ansiosta on mulle tullut esim. Anna Puusta, Veitola kirjoittaa.

Yhteen kysymykseen hän on antanut erityisen napakan vastauksen. Joku on kysynyt häneltä, onko hän koskaan ollut sukupuoliyhteydessä kenenkään kanssa yökyläillessään.

”No en kyl oo enkä aio olla. Mun työhön ei kuulu seksi tai sukupuoliyhteys”, Veitola vastaa.

Tv-tähti kertoo myös muun muassa olleensa useaan otteeseen krapulassa toisena kuvauspäivänä.

"Mut mulle tulee tosi helposti krapula. Siihen ei tarvita kuin kaksi alkoholiannosta ja raskas kuvauspäivä. Myös migreenissä oon ollut joitain kertoja kakkospäivänä, se on kauheaa", Veitola kirjoittaa.

Hän myös paljastaa joskus pelänneensä tai jännittäneensä jonkun luokse yökylään jäämistä. Nämä tilanteet ovat saaneet hänet suhtautumaan turvallisuuskysymyksiin entistä tarkemmin.

Lisäksi Veitola on vastannut muun muassa kysymykseen, kuka ulkomainen julkkis olisi hänen unelmiensa yökyläilyvieras. Veitola vastaa tosi-tv-tähti Kim Kardashianin ja koko Kardashian-Jenner-klaanin. Veitola ajautui hiljattain kohun keskelle toisintamalla kyseisen perheen someposeerauksia omassa päivityksessään. Pääset lukemaan aiheesta tästä artikkelista.

Lue myös: Maria Veitola tekee paljastuksen kohauttaneesta Andy McCoy -jaksosta - oikoo sitkeän harhaluulon

Lue myös: Maria Veitola puhuu nyt kohauttaneesta Andy McCoy -jaksosta: "Yksi raskaimmista reissuistani"

Kilpailut

Uusimmat